‘MOARTE ÎN PARADIS’: Turiștii din această țară exotică SE PRĂPĂDESC PE CAPETE! Sunt deja 9 victime în ultimele luni

'MOARTE ÎN PARADIS': Turiștii din această țară exotică SE PRĂPĂDESC PE CAPETE! Sunt deja 9 victime în ultimele luni
Foto: captură Pro TV

Turiștii americani care trec prin Republica Dominicană mor pe capete! Un bărbat din New Jersey a decedat după ce s-a îmbolnăvit subit pe când era în vacanță, în această exotica ţară din Caraibe.

BOMBĂ MONDENĂ! EA E FIICA SECRETĂ A ANDREEI MARIN! ȘTEFAN BĂNICĂ E ÎN STARE DE ȘOC! ABIA ACUM S-A AFLAT (GALERIE FOTO)

Astfel, el a devenit cel de al nouălea american care a decedat în ultimele 13 luni în Republica Dominicană, presa denumind fenomenul „moarte în paradis”.

COȘMAR ÎN MUZICA POPULARĂ! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ MOARTEA ILENEI CIUCULETE! FANII SUNT DEVASTAȚI (GALERIE FOTO)

Joseph Allen, de 55 de ani, din New Jersey a fost la un control medical chiar înainte de a pleca în vacanţă şi totul părea în regulă. Lucra ca trainer şi tocmai încheiase postul pentru sărbătoarea musulmană a Ramadanului, a spus fratele său pentru CNN.

BOMBĂ MONDENĂ! IULIA VÂNTUR S-A DAT DE GOL! PE CINE IUBEȘTE DE FAPT ÎN INDIA! SALMAN KHAN E DISPERAT

Bărbatul era un oaspete obișnuit la Tierra Linda Resort, un complex hotelier situat în nordul Republicii Dominicane.

Pentru că era “de-al casei”, personalul îl știa după nume. Însă, în ziua fatidică de 13 iunie, angajații hotelului l-au găsit fără suflare, relatează stirileprotv.ro.

Raportul preliminar al autopisei arată că Allen a suferit un stop cardiac. Iar corpul său nu prezenta semne interne sau externe de violență.

Cu trei zile înainte, pe 10 iunie, Leyla Cox, de 53 de ani, a murit în camera sa de la Excellence Resorts, în Punta Cana. Oficialii hotelului spun că a făcut infarct.
„Eu pot să vă spun spun doar că mama mea era sănătoasă, avea o stare de sănătate prea bună ca să moară din cauza unui infarct”, a declarat fiul Leylei.

În luna mai, alți trei americani au murit când erau în vacanţă la acelaşi resort, Bahia Principe La Romana. Pentru doi dintre ei, un bărbat şi o femeie, de 63, respectiv 49 de ani, autopsia preliminară a indicat hemoragii interne şi edem pulmonar.

A treia victimă s-a simţit rău după ce a consumat o băutură de la minibar. Verdictul autopsiei – edem pulmonar și insuficiență respiratorie.

Potrivit autorităților din Republica Dominicană, dar și autorităților americane, aceste cazuri nu au legătură între ele și se crede că ar fi doar cazuri izolate.