Budapesta: Un vas plin cu turiști s-a scufundat în Dunăre! Zeci de oameni sunt DAȚI DISPĂRUȚI (VIDEO)

Budapesta: Un vas plin cu turiști s-a scufundat în Dunăre! Zeci de oameni sunt DAȚI DISPĂRUȚI (VIDEO)
Foto: index.hu

Cel puțin șapte turiști din Coreea de Sud și-au pierdut viața, iar alți 19 sunt dați dispăruți, după ce un vapor de agrement s-a scufundat în Dunăre, la Budapesta. Din cei 33 de oameni aflați la bord, doar șapte au putut fi salvați, la mare distanță de locul producerii incidentului.

BOMBA BOMBELOR: CRISTIAN POMOHACI, CUPLAT CU UN POLIȚIST! TOTUL A FOST DEZVĂLUIT CHIAR ÎN SALA DE JUDECATĂ

Vasul se afla la mal, chiar în apropiere de clădirea Parlamentului, şi ar fi fost lovit de un alt vapor cu turişti, după care s-a răsturnat şi s-a scufundat în Dunăre din cauza curenţilor puternici provocaţi de o furtună la Budapesta. Accidentul s-a petrecut după ora locală 22:00. Potrivit autorităţilor la bord se aflau peste 30 de turişti, dar şi membrii echipajului.

Este vorba despre clădirea Parlamentului, se află chiar în centrul orașului Budapesta, este cel mai viztat loc turistic din Budepaesta șibărcuța, vaporașul care a fost lovit era, practic, ancorat. Un alt vapor a intrat în el. Dunărea este foarte umflată în budapesta și acesta este și unul dintre motivele pentru care nu au găsit prea mulți supravieturitori. Și înțeleg că unul dintre ei a fost găsit chiar la 3 kilometri de locul unde s a întâmplat tragedia, a spus Răzvan Pascu, consultant în turism, la B1 TV.

IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR! EA E CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ CARE A RENUNȚAT DE TOT LA HAINE! S-A VĂZUT TOT (GALERIE FOTO

Șapte persoane au murit, imediat după impact 19 oameni au fost recuperaţi din ape şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar alţi zeci sunt daţi dispăruţi.

Dunărea a inundat zona, furtuna provocând curenţi puternici, iar în Budapesta plouă abundent, ceea ce îngreunează eforturile de salvare. Circulația fluvială a fost oprită în zona accidentului. Se pare că la bord erau turiști sud-coreeni.Autorităţile au anunţat că vor continua căutările.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.