Un adult și doi copii români, găsiți morți la o piscină din Koln. Rudele susțin că „au fost electrocutați în apă”

Un adult și doi copii români, găsiți morți la o piscină din Koln. Rudele susțin că „au fost electrocutați în apă”
Foto: DPA

Un adult și doi copii români au fost găsiți morți în piscina de la subsolul unui complex de apartamente din apropierea orașului Koln, din Germania. Potrivit autorităților, cei trei au fost găsiți fără suflare de un localnic, care a alertat poliția, transmite cotidianul Bild.

Victimele au fost identificate ca fiind o tânără în vârstă de 21 de ani și doi minori de 13 ani. Din primele investigații, se pare că cei trei au fost electrocutați în apă, ei fiind rude.

Fiind vorba de romi, familiile acestora s-au adunat în fața complexului. Peste 70 de persoane și-au manifestat durerea și revolta atunci când corpurile au fost scoase cu dricul.

Din cauza numărului mare de persoane prezente, autoritățile au luat toate măsurile necesare pentru a împiedica incidente. De asemenea, se pare că mai multe persoane au leșinat și au avut nevoie de tratament medical.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)