Un avion a aterizat de urgență după ce a fost lovit de grindină, iar geamurile piloților au fost fisurate (FOTO)

Un avion a aterizat de urgență după ce a fost lovit de grindină, iar geamurile piloților au fost fisurate (FOTO)
Aeronava avariată de grindină / Foto: Twitter

Un avion al companiei Emirates a fost nevoit să aterizeze de urgență, după ce a fost grav avariat de grindină și de furtună. Aeronava plecase de doar câteva zeci de minute din Milano și urma să ajungă la New York.

Un Boeing 777-300ER decolase dih Milano și urma să ajungă pe aeroportul JFK din New York, SUA, doar că a furtuna a afectat într-un mod total neplăcut călătoria, informează AirLive.net.

Avionul Emirates, avariat de grindină între New York și Milano

Aeronava a fost nevoită să se întoarcă la sol, după ce grindina puternică a fisurat geamurile piloților și fuselajul avionului.

Aeronava s-a întors la sol după 90 de minute de zbor, iar geamurile de la cabina piloților erau fisurate.

Din primele informații, în urma incidentului aviatic, nimeni nu a fost rănit.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său