Un avion militar s-a prăbuşit în Mexic. Șase oameni au murit (VIDEO)

Un avion militar s-a prăbuşit în Mexic. Șase oameni au murit (VIDEO)
Captură Video - twitter.com/breakingavnews

Un avion militar s-a prăbuşit în estul Mexicului, duminică dimineață. Șase persoane și-au pierdut viața, informează Reuters. Cauza accidentului nu este cunoscută deocamdată, aceasta urmând a fi stabilită în urma unei anchete.

Avion militar prăbuşit în estul Mexicului

Aeronava, un aparat Learjet 45, s-a prăbuşit în timpul decolării, la ora locală 09.45, de pe aeroportul El Lencero, din statul Veracruz, a transmis Ministerul mexican al Apărării.

Reuters precizează că nu e clar câte persoane se aflau în total la bord.

Avion militar prăbuşit în estul Mexicului. 6 morți

După accidentul aviatic, președintele Mexicului, Andres Manuel Lopez Obrador, a ținut să transmită condoleanțe familiilor îndoliate.

„Condoleanţele mele rudelor celor şase ofiţeri şi soldaţi care şi-au pierdut viaţa în accidentul de avion din Veracruz. Îi îmbrăţişez pe toţi cu dragoste”, a transmis, pe Twitter, Andres Manuel Lopez Obrador.

Un avion militar s-a prăbuşit în estul Mexicului. Șase oameni au murit

Un avion militar s-a prăbușit și în Nigeria

Tot duminică, un avion de mici dimensiuni al forţelor aeriene nigeriene s-a prăbuşit foarte aproape de aeroportul din Abuja.

Toate cele șase persoane aflate la bord au decedat.

Avionul raportase o pană la motor când era în drum spre Minna, oraș situat la aproximativ 110 kilometri nord-vest de Abuja.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - Iran: Două femei au fost arestate după ce un bărbat le-a turnat iaurt pe păr pentru că aveau capetele descoperite (VIDEO)
23:40 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Eliberarea de contractele sufletului. Tehnici și practici spirituale (VIDEO)
23:06 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt contractele sufletului și cum ne limitează (VIDEO)
22:33 - Pavel Popescu (PNL): AUR face constant un joc de destabilizare a României. E nevoie de o comisie de anchetă parlamentară serioasă pe tot ce înseamnă ingerința Rusiei în politica, economia și media românești (VIDEO)
21:53 - Scandalul vaccinurilor anti-COVID | Mihăilă, replică la acuzațiile lui Rafila: Noi nu puteam negocia numărul de doze. Alternativa era să las populația fără vaccin / Atunci nu aveam de unde ști cum va evolua pandemia (VIDEO)
21:02 - Cătălin Bordea, de la ”America Express” direct la psiholog: „Înainte eram moldovean până la capăt, dar acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă”
20:47 - Bani, înscrisuri şi materiale importante pentru anchetă, găsite la percheziţiile din dosarul privind fraudarea fondurilor pentru ucraineni. Prejudiciul e de 2 milioane de euro
20:17 - Spitalele județene din Buzău şi Ploieşti fac între ele schimb de pacienţi pentru că nu au medici să-i trateze
19:49 - Victor Vrînceanu, primele declarații după despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta”
19:21 - Ilona Brezoianu, probleme după ce și-a cumpărat noul apartament: „Am investit atâția bani și ajung să mă spăl ca pe vremuri…”