Un bărbat în vârstă de 26 de ani a incendiat zeci de hectare dintr-o zonă montană din cauza unui păianjen (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a incendiat zeci de hectare dintr-o zonă montană din cauza unui păianjen (FOTO)
Un bărbat în vârstă de 26 de ani a incendiat zeci de hectare dintr-o zonă montană din cauza unui păianjen (FOTO). Sursa Foto: eu.usatoday.com

Un incendiu care a ars zeci de hectare într-o zonă montană din SUA, a fost declanșat de un bărbat care a mărturisit că a încercat să dea foc unui păianjen, au transmis oficialii.

Focul a devastat peste 24 de hectare, luni, în Springville, Utah. Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost acuzat de incendiere și posesie de droguri.

24 de hectare arse dintr-o zonă montană din cauza unui păianjen

De ce încerca să facă asta – nu știu. Nu are niciun sens pentru noi. Însă asta este ceea ce ne-a spus și nu avem niciun motiv să credem că este o invenție”, a declarat un oficial al poliției pentru USA Today.

Pompierii au fost anunțați în după-amiaza zilei de luni. Când au ajuns la locul faptei, aceștia au observat o mașină și un bărbat plimbându-se alături de câinele său pe un drum de acces de pe munte.

Noi chiar am urcat acolo ca să-i salvăm viața. Nu ne-am gândit că el a pornit incendiul. Iar în timp ce ne apropiam, a trebuit să ne oprim pentru că el a blocat strada. Am coborât, iar el ne-a spus: A fost un păianjen! Nu avea niciun sens pentru mine…Așa că m-am uitat la el și am întrebat: Ce păianjen?”, a povestit șeful pompierilor.

Moment în care bărbatul mărturisit că a pornit incendiul din cauza unui păianjen, acesta fiind arestat.

Urmăriți B1TV.ro și pe