Un bloc de apartamente din Kiev, bombardat de armata rusă, după ce au declarat că nu atacă ținte civile (FOTO)

Un bloc de apartamente din Kiev, bombardat de armata rusă, după ce au declarat că nu atacă ținte civile (FOTO)
Foto: Hepta.ro

Un bloc de apartamente din Kiev a fost bombardat de forțele ruse, în timpul asaltului de la Kiev, vineri dimineața. La fața locului s-ar fi deplasat pompierii, care au încercat din răsputeri să stingă flăcările, notează CNN.

Imobilul din Capitală a fost lovit de tirurile ruse, în timpul asaltului de noaptea trecută. Președintele Volodimir Zelenski a precizat că rușii atacă atât ținte militare, cât și civile.

Un bloc din Kiev, bombardat în timpul asaltuirilor ruse

Deși Moscova a pretins că nu țintește civil, un imobil din Kiev a fost ținta rușilor noaptea trecută, în timpul asaltului din capitala ucraineană.

Un consilier al ministrului ucrainean de interne a precizat și el faptul că armata rusă a lovit capitala cu rachete balistice și de croazieră.

Ucraina a comparat atacul lui Vladimir Putin asupra Kievului cu atacul naziștilor din Al Doilea Război Mondial.

Explozii puternice în Kiev, în a doua noapte de asalt

Separat, Anton Gerashchenko, consilier al șefului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, a declarat vineri că Kievul a fost lovit de „rachete de croazieră sau balistice”, scrie cnn.

Fotografiile împărtășite de Gerashchenko vineri arată o clădire rezidențială din Kiev în flăcări, iar pompierii reacționând la fața locului în timp ce norii de fum negru se ridică în depărtare.

Forțele mecanizate rusești care au pătruns în Ucraina prin Belarus se aflau la aproximativ 32 de kilometri de Kiev, au declarat oficiali de vârf ai administrației Biden.

Ministrul ucrainean al Sănătăţii, Oleh Lyashko, a raportat că 57 de persoane au fost ucise şi 169 au fost rănite până acum, în urma primei zi de război cu Rusia, a informat Reuters.

Urmăriți B1TV.ro și pe