Un cățel a fost părăsit de stăpânii săi și lăsat pe stradă alături de mai multe obiecte nedorite din casă (FOTO)

Un cățel a fost părăsit de stăpânii săi și lăsat pe stradă alături de mai multe obiecte nedorite din casă (FOTO)
foto: dailymail.com

O fotografie cu un câine care își aștepta stăpânul pe salteaua unui pat, în mijlocul străzii, a emoționat mii de utilizatori ai rețelelor sociale.

Cățelul, pe nume Boo, a fost părăsit de stăpâniisăiși surprins de un vecin în timp ce dormea pe străzile din Detroit, potrivit DailyMail.

Vecinul a contactat numeroase organizații care se ocupă cu salvarea animalelor, însă nimeni nu a venit să ia sărmanul cățel.

Într-un final, singurul care a arătat că îi pasă și a sosit imediat este Mike Diesel, care lucrează pentru Detroit Youth and Dog Rescue. Acesta a petrecut 11 ore încercând să-i câștige încrederea cățelului dezamagit.

După ce s-au împrietenit, Diesel l-a dus pe Boo la veterinar, unde a fost diagnosticat cu dirofilarioză, o afecțiune gravă produsă de un parazit, cu potențial fatal.

O imagine de pe Facebook, pusă de Liz Marie din Michigan, îl arată pe Boo, ghemuit pe o saltea înflorată pe care i-a lăsat-o stăpânul înainte să-l părăsească.

Postarea a fost partajată de cel puțin 2.500 de ori și a primit peste 13.000 de aprecieri.

"Această imagine îmi frânge inima, sunt efectiv în lacrimi. Uitați-l pe Boo. Acest frumos cățel a fost lăsat în urmă cu toate obiectele pe care familia le-a lăsat înainte să se mute. Confuz și singur, el nu a plecat de lângă obiectele lăsate", a scris Liz Marie.

Boo a început tratamentul și de îndată ce îi va fi găsită o familie permanentă care să aibe grijă de el, acesta va începe o nouă viață.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)