Un fost antrenor din Liga 1, actualmente selecționer, a fost suspendat din funcție pentru o abatere sexuală / Un jucător l-a reclamat

Un fost antrenor din Liga 1, actualmente selecționer, a fost suspendat din funcție pentru o abatere sexuală / Un jucător l-a reclamat
Doi fotbaliști de la FCU Craiova au fost arestați după ce ar fi tâlhărit câțiva adolescenți

Devis Mangia, fostul antrenor al celor de la Universitatea Craiova, alături de care a câștigat Cupa României în anul 2018, a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei, pentru o „abatere sexuală”, după ce ar fi fost reclamat de un fotbalist, notează sport.ro.

Antrenorul italian, de 48 de ani, a avut rezultate foarte bune la echipa din Bănie, iar din anul 2019 a devenit selecționerul Maltei. Funcția i-a fost însă suspendată astăzi, după un comunicat transmis de Federația de fotbal de acolo.

Devis Mangia, suspendat din funcția de selecționer al Maltei

Federația de Fotbal din Malta a emis în cursu zilei de marți un comunicat de presă prin care a anunțat că Devis Mangia a fost suspendat temporar din funcția de selecționer.

„Devis Mangia a fost eliberat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri pentru o presupusă abatere de la politicile Federației”, se arată în comunicatul transmis de oficialii de acolo.

Potrivit informațiilor transmise, tehnicianul pare dispus să lămurească situația, iar la următorul meci, amicalul cu Israel, din această seară, echipa națională va fi condusă de pe bancă de secundul Davide Mazzotta.

Presa din Malta relatează că decizia Federației de a-l suspenda pe Mangia vine pe fondul unei reclamații primite duminică de la un jucător, care ar fi acuzat că fostul antrenor al Craiovei ar fi avut o abatere sexuală, incident care a ajuns la urechile staff-ului și care a decis suspendarea temporară a acestuia, marchează publicația Times of Malta.

„Am încercat de mai multe ori să obținem o reacție de la antrenorul italian în cursul zilei de marți, dar nu am reușit. Am contactat și jucătorul implicat, care ne-a spus că nu va face mai multe comentarii în momentul de față, iar întrebările trebuie trimise către Federație”, a scris publicația malteză.

Urmăriți B1TV.ro și pe