Un predicator musulman a strigat ”Allahu Ackbar” în fața unui polițist britanic: ”Rasistule! Du-te și caută niște pedofili și pleacă din fața mea!” (VIDEO)

Un predicator musulman a strigat ”Allahu Ackbar” în fața unui polițist britanic: ”Rasistule! Du-te și caută niște pedofili și pleacă din fața mea!” (VIDEO)
Foto: dailymail.co.uk

Un predicator musulman a fost filmat pe o stradă din orașul britanic Birmingham în timp ce țipă la un polițișt care investighează o plângere făcută me numele său, informează Daily Mail.

În imaginile surprinse de un trecător se vede cum bărbatul, îmbrăcat în haine tradiționale, are o atitudine sfidătoare la adresa omului legii, pe care îl acuză că este rasist. Alături de predicator se află alte două persoane.

”Aici este martorul meu. Dacă vreți să nă arestați, arestați-mă! Crezi că mă intimidezi? Libertate de exprimare! Nu o să vă mai suportăm comportamentul rasist! Nu suntem terorişti şi nu suntem sinucigaşi. Este o ţară liberă şi noi putem să ne exprimăm liber în public”, a strigat bărbatul către polițist.

Deși polițistul îi cere să se poarte decent și să nu mai țipe, predicatorul nu renunță la atitudinea sa.

”Du-te și caută niște violatori! (…) Rasistule! Du-te și caută niște pedofili și pleacă din fața mea!”, îi spune el omului legii, adăugând că nu se teme decât de Allah.

Mai mult, bărbatul strigă ”Allahu Ackbar” chiar în fața polițistului.

Polițistul le explică celor care s-au oprit să vadă întreaga scenă că bărbatul are dreptul să se manifeste astfel pe stradă, dar dacă va comite o infracțiune de ordin public, va fi arestat.

Un predicator musulman a strigat ”Allahu Ackbar” în fața unui polițist britanic: ” Rasistule! Du-te și caută niște pedofili și pleacă din fața mea!”

#DIRECT_ONE_yugrkk#

Ultima oră
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori
21:43 - Șefa Comisiei Europene, reacție fermă la pactul pe apărare dintre SUA, Marea Britanie și Australia. Ursula von der Leyen: Franța, tratată inacceptabil. UE așteaptă clarificări