Un preot susține că a fost în iad: „Nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu”

Un preot susține că a fost în iad: Nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu”
Foto: captura video.

Un preot din Michigan, Gerald Johnson, a declarat pe Tik Tok că a murit în 2016 și a ajuns în iad după un atac de cord. El susține că în iad se cântă melodii precum „Umbrella” de la Rihanna și „Don’t Worry Be Happy” de la Bobby McFerrin, dar în versiuni cântate de demoni într-un mod groaznic. Acesta  a menționat că a văzut un om care ardea de viu.

Un preot american susține că a văzut iadul

“Iadul chiar e atât de rău pe cât îți imaginezi. Nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu”, povestește preotul, citat de antena3.

Videoclipul de pe Tik Tok care a depășit jumătate de milion de like-uri în doar câteva ore îl arată pe preot în prim-plan în timp ce explică cu lux de amănunte cum a fost trecerea la iad și ce a simțit în momentul desprinderii de dimensiunea pământească:

“Spiritul meu a părăsit corpul fizic și am crezut că mă duc sus (în Rai). Am crezut că am făcut atât de mult bine în timpul vieții și că am ajutat atât de mulți oameni, încât ajung în Rai, și, totuși, am coborât în iad. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”.

Ce melodii cântă în iad

Gerald Johnson a spus că a văzut un om “care mergea în patru labe ca un câine și care a luat foc din cap până în picioare. Avea ochii bulbucați și purta lanțuri la gât”, relatează The Jerusalem Post.

Coloana sonoră a iadului e compusă din “Umbrella” a Rihannei și “Don’t Worry Be Happy” a lui Bobby McFerrin. Dar nu în versiunile originale, ci cântate de demoni într-un mod atroce, tinzând să-i tortureze pe cei care ascultă aceste melodii la nesfârșit.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo