Un Rolls Royce din 1992 a fost vândut cu 4,7 milioane de lire sterline (FOTO)

Un Rolls Royce din 1992 a fost vândut cu 4,7 milioane de lire sterline (FOTO)
Un Rolls Royce fabricat în 1912 a fost vândut la licitaţie pentru suma de 4,7 milioane de lire sterline, un preţ dublu faţă de cel estimat iniţial. Maşina de epocă a fost achiziţionată de un britanic care nu a...

Un Rolls Royce fabricat în 1912 a fost vândut la licitaţie pentru suma de 4,7 milioane de lire sterline, un preţ dublu faţă de cel estimat iniţial. Maşina de epocă a fost achiziţionată de un britanic care nu a dorit să-i fie dezvăluită identitatea, scrie Daily Mail.

Rolls-ul are o poveste lungă. În urmă cu un secol, vehiculul valora 93.000 de lire. În anul 1992 maşina a fost cumpărată de un american.

În 2007 a fost achiziţionată de un avocat din Texas, care a murit doi ani mai târziu. Rolls Royce-ul revine acum în Marea Britanie, la 100 de ani de la fabricarea sa.

Tags:
Ultima oră
23:54 - Dan Barna: Fie PNL vine cu o altă propunere de premier și discutăm posibilitatea revenirii la guvernare, fie PNL rămâne alături de Florin Cîțu și echipa câștigătoare merge alături de Marcel Ciolacu
23:45 - SPD, peste CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
23:36 - Șeful celei mai vechi firme de recrutare a stârnit discuții aprinse în online. Ce sondaj a făcut pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să-și pună un cerculeț verde pe rever, să fie vizibil de la distanță”
23:11 - Carmen Negoiță și iubitul politician se căsătoresc! Vedeta a făcut anunțul în direct: „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea…”
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”