Un tânăr a fost condamnat la 45 de ani de închisoare după ce a încercat să recreeze crimele comise de ucigașul în serie Jeffrey Dahmer

Un tânăr a fost condamnat la 45 de ani de închisoare după ce a încercat să recreeze crimele comise de ucigașul în serie Jeffrey Dahmer
Sursa foto: Freepik

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Louisiana, SUA, a fost condamnat la 45 de ani de închisoare pentru răpire și tentativă de omor a unui adolescent gay, în încercarea de a recrea crimele comise de ucigașul în serie Jeffrey Dahmer, potrivit Mirror.

Tânăr condamnat la închisoare după ce a vrut să recreeze asasinatele lui Jeffrey Dahmer

Se pare că în luna iunie a anului 2020, Chance Seneca a folosit Snapchat și aplicația de întâlniri Grindr (folosită de bărbați gay și bisexuali) pentru a convinge bărbați să se întâlnească cu el.

Trei luni mai târziu, tânărul a pledat vinovat pentru acuzația de răpire și a recunoscut că a vrut „să-și satisfacă o fantezie de crimă compulsivă”.

Chance Seneca și-a planificat acțiunile luni la rând

Prima victimă a lui Chance Seneca a fost un tânăr în vârstă de 18 ani, pe care l-a legat, l-a sufocat, l-a înjunghiat și l-a despicat, pe 20 iunie. Ulterior, acesta a sunat la 911 și a așteptat poliția în afara reședinței în care a avut loc atacul, scrie stirileprotv.ro.

Poliția a găsit la fața locului un ciocan, un ferăstrău și un spărgător de gheață. Potrivit FBI, o parte dintre aceste unelte fuseseră comandate de către Chance de pe Amazon, înainte de atac.

Cu toate acestea, băiatul a supraviețuit, însă a avut nevoie de „îngrijiri medicale extinse pentru reabilitarea tendoanele lezate și tăiate”.

De asemenea, acesta a vorbit în instanță despre efectele fizice persistente ale atacului, inclusiv cicatrici, pierderea sensibilității la mâna stângă și a unui deget de la mâna dreaptă, precum și despre sensibilitatea craniului său.

„Mi-e frică pentru mine și pentru alte viitoare victime cărora le-ar putea face rău. Mi-e teamă că un tânăr de 18 ani, ca și mine, își va schimba viața pentru totdeauna printr-o întâlnire. Nu vreau ca vreo persoană să fie rănită așa cum am fost eu”, a declarat tânărul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)