Un tânăr se luptă cu noul coronavirus din luna martie: Este în a şasea lună de tratament

Un tânăr se luptă cu noul coronavirus din luna martie: Este în a şasea lună de tratament
foto:instagram

Un britanic, în vârstă de 27 ani, duce o luptă continuă cu noul coronavirus încă din luna martie şi nu s-a mai vindecat nici până acum, după şase luni de tratament.

Charlie Russell a fost testat pozitiv cu COVID-19 în luna martie. După 182 de zile de tratament, tânărul se simte tot mai rău, având dureri în piept severe, migrene, ameţeli şi probleme foarte grave de respiraţie.

„Dacă aș fi știut că o să fiu atât de bolnav, aș fi luat totul mult mai în serios în martie. Dar atunci se spunea că o persoană tânără infectată, cel mai probabil, nu va avea deloc simptome. Sau ar putea fi bolnavă câteva săptămâni și gata”, a spus CharlieRussell, potrivit The Guardian.

Tânărul nu mai poate merge la serviciu deoarece este prea slăbit şi a renunţat şi la activităţile sale zilnice precum: joggingul, ieşirile în oraş cu prietenii sau plimbatul prin parc.

Medicii încearcă din răsputeri să-l ajute pe Charlie, afecţiunea sa fiind numită “Covid longeviv” şi simpotomele pe care le prezintă sunt pe o perioadă mult mai îndelungată decât la ceilalţi pacienţi.

Tânărul spune că de prima datăcând a avut primele simptome a urmat un tratament pentru noul coronavirus, simţindu-se mult mai bine după două săptămâni. Din păcate, starea de bine nu a durat prea mult deoarece a început să aibă dureri groaznice în piept, iar acum încă duce lupta cu noul coronavirus.

Tags: