Un teatru din Londra a fost evacuat de poliție din cauza unei alerte de securitate (FOTO)

Un teatru din Londra a fost evacuat de poliție din cauza unei alerte de securitate (FOTO)
foto: Independent

Un teatru din Londra a fost evacuat în timp ce actorii jucau într-un spectacol, după ce a fost dată o alertă de securitate.

Autoritățile au spus că publicul a trebuit să părăsească teatrul Old Vic, situat în centrul Londrei, aproape de gara Waterloo.

Mai multe fotografii în care erau surprinse persoane care ieșeau din clădire sau mașini de poliție și pompieri au fost expuse pe rețelele sociale de martori.

Piesa de teatru care a fost întreruptă se numește Woyzeck.

"Politia a fost chemata sambata, 27 mai, la 14.38 (16.38 ora Romaniei), la The Cut, Waterloo, in urma unei alerte de securitate la teatru. Teatrul a luat decizia de a evacua cladirea. Au fost inchise drumuri din jur. Ofiteri specializati sunt la fata locului", a spus purtătorul de cuvânt al Poliției, potrivit The Independent.

Publicul și actorii au fost duși în grădina Muzeului Imperial de Război până când s-au efectuat cercetări în clădirea respectivă.

Martorii au spus că în timpul piesei mai mulți angajați ai teatrului și-au făcut apariția și au spus că va începe evacuarea din cauza unui obiect neobișnuit ce a fost găsit în clădire.