Ungaria: O angajată a postului de televiziune ungar N1TV a fost concediată pentru că a lovit migranţi (VIDEO)

Ungaria: O angajată a postului de televiziune ungar N1TV a fost concediată pentru că a lovit migranţi (VIDEO)

Petra Laszlo, o femeie care lucra la postul ungar de televiziune N1TV, a fost concediată marți, după ce a difuzat un video în care lovea migranții, în timp ce aceștia fugeau de poliție, scrie The Telegraph.

Un alt cameraman a capturat momentele în care Laszo, în timp ce filma refugiații care fugeau de poliţie, în cursul tulburărilor care au avut loc la Roszke, în sudul Ungarie, a îmbrâncit un bărbat care fugea ţinând în braţe un copil şi a lovit cu piciorul alt copil care fugea.

Postul N1TV este condus de de un apropiat al partidului xenofob şi antimigraţie Jobbik (extremă dreapta, în opoziţie).

Videoclipul a fost distribuit pe canalele de social media, după ce a fost postat de reporterul german Stephan Richter pe Twitter, care a acuzat comportamentul acesteia.

„Un coleg de la N1TV s-a comportat astăzi (marţi) într-un mod inacceptabil, la punctul de primire de la Roszke”, a declarat redactorul-şef Szabolcs Kisberk, citat într-un comunicat, postat ulterior pe pagina de Facebook a postului de televiziune.

„Contractul de muncă al femeii cameraman a fost reziliat imediat, începând de astăzi. Noi considerăm subiectul închis”, a adăugat Kisberk.

Sute de imigranți au forțat marți un cordon al poliției ungare în apropiere de frontiera cu Serbia.

Persoanele respective fac parte dintr-un grup de circa 1.500 de bărbați, femei și copii exasperați că au așteptat mai multe ore la un punct de adunare, la Roszke, în sudul Ungariei, de unde imigranții sunt duși la un centru de primire și înregistrare pentru solicitanții de azil. (Detalii AICI)

O angajată a postului de televiziune ungar N1TV a fost concediată pentru că a lovit migranţi

Tags:
Ultima oră
23:54 - Ludovic Orban: Ce mi s-a părut ciudat e că președintele Klaus Iohannis a avut un comportament total în pandemie în 2021 față de 2020, când a anunțat restricții și în campanie electorală (VIDEO)
23:36 - Ludovic Orban, despre proiectul „România Educată”: După șapte ani de zile, președintele Klaus Iohannis a venit și el cu o broșură în care jumătate din spații sunt ocupate cu poze cu el (VIDEO)
23:12 - Cum se va numi partidul lui Ludovic Orban: „Va fi o soluție necesară pe scena politică” (VIDEO)
23:11 - Ludovic Orban: Eu, în viața mea, nu i-am făcut decât bine lui Klaus Iohannis, dar nu știu dacă am făcut bine României / M-am retras în favoarea lui în 2014 (VIDEO)
22:55 - Ludovic Orban: Eu nu știu ce urmărește Klaus Iohannis, dar pot să constat efectele acțiunilor sale. PNL s-a prăbușit, a fost făcută praf coaliția și România a fost bagată într-o criză politică și guvernamentală (VIDEO)
22:48 - Ludovic Orban: „Conform statutului PNL, premierul României sunt eu” (VIDEO)
22:14 - Ludovic Orban: Prin desemnarea lui Dacian Cioloș, Klaus Iohannis n-a făcut decât să prelungească și chiar să adâncească criza politică. Nu îl putea desemna pe Florin Cîțu și avea nevoie de un candidat de sacrificiu (VIDEO)
21:54 - Tudor Chirilă, mesaj tranșant despre criza COVID-19: „În perioada asta la fiecare 9 zile moare cam o Sala Palatului. De aceeași boală”
21:47 - Incendiu la o aeronavă Boeing, pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Avionul venea din Egipt (FOTO)
21:17 - Carantinarea zonei metropolitane București, respinsă oficial de CNSU. Ce prevede hotărârea adoptată vineri seară (DOCUMENT)