Valeriu Streleț a fost confundat cu liderul de la Kremlin: Atunci când cineva face ochi mari și își dă seama că acesta nu e președintele Rusiei, nu e cel mai confortabil moment

Valeriu Streleț a fost confundat cu liderul de la Kremlin: Atunci când cineva face ochi mari și își dă seama că acesta nu e președintele Rusiei, nu e cel mai confortabil moment
Foto: radiochisinau.md

Valeriu Streleț, premierul Republicii Moldova, a fost confundat cu președintele rus Vladimir Putin săptămâna trecută, la Adunarea Generală a ONU.

Streleț a precizat că „nu m-am simțit deloc confortabil fiindcă eu sunt eu, eu nu sunt Vladimir Vladimirovici Putin şi dimensiunile statelor noastre sunt diferite”, scrie moldova.org.

„Atunci când cineva face ochi mari și își dă seama că acesta nu e președintele Rusiei, nu e cel mai confortabil moment, vă rog să mă credeți”, a adăugat premierul moldovean.

Confuzia s-a produs când președintele rus urma să urce pe scenă, iar un oficial ONU s-a apropiat de premier să-l invite pe scenă.

„Un element la care au asistat și colegii mei a fost atunci când președintele Rusiei a fost invitat în scenă din sala de ședințe. Delegațiile noastre erau nu departe una de alta. Oficialul de la ONU s-a apropiat de mine să mă invite în scenă. Atunci i-am spus că este o confuzie și să meargă la delegația Federației Ruse”, și-a amintit primul ministru al Republicii Moldova.

Ultima oră
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele
15:59 - Noi detalii despre cazul tânărului aflat pe trotineta electrică, spulberat după o șicanare în trafic cu un motociclist. Procurorii au explicat cum s-au desfășurat faptele
15:34 - Florin Cîțu, atac la Cătălin Drulă: „La ministerul Transporturilor ar fi trebuit să iau bani, nu să dau, dacă e după execuția bugetară”