Vaslui | Patru frați, din care trei minori, au fost bătuți crunt. Agresorii au dat buzna peste ei în casă atunci când părinții erau plecați

Vaslui | Patru frați, din care trei minori, au fost bătuți crunt. Agresorii au dat buzna peste ei în casă atunci când părinții erau plecați

Patru frați din Bârlad, județul Vaslui, au fost bătut crunt în propria casă de către patru indivizi, în noaptea de 13 august. Din cauza rănilor grave, frații, Dragoș (13 ani), Ecaterina (15 ani), Alexandru (17 ani) și David (21 de ani), au avut nevoie de îngrijiri medicale. Agresorii au vrut să se răzbune pentru că, în seara de 13 august, fata de 15 ani și o altă fată din grupul agresorilor s-ar fi certat. Autorii s-au ales cu două dosare penale.

Părinții nu erau acasă în momentul în care agresorii au întrat peste cei patru frați

Părinții celor patru frați nu erau acasă în momentul producerii evenimentului. Tatăl este plecat la muncă în străinătate, iar mama era o la rudă, cu treabă. Agresorii au profitat de această situație și au dat buzna în casă peste victime, înarmați cu bâte, săbii și cuțite, potrivit vremeanoua.ro.

Unchiul copiilor a povestit pestru presa locală că Dragoș și Ecaterina au mers pe 13 august într-un parc din zona unde locuiesc. Aici, au avut un schimb de replici cu o minoră și se pare că cele două fete s-au și agresat fizic. David le-a luat apărarea fraților săi, ceea ce i-a supărat pe bărbații în vârstă de 35 și 37 de ani, care au decis să se răzbune.

Cei patru frați, grav răniți, au fost transportați la Spitalul de Urgentã Vaslui (SJU), iar pe data de 14 august au plecat acasă cu recomandări.

„Diagnosticul pentru minorul de 13 ani este >, pentru fata de 15 ani >, pentru cel de 17 ani > si cel de 21 de ani >. Toti au plecat acasã dimineatã (ieri – n.r.) cu recomandãri”, a precizat medicul Lelia Croitoru, directorul Spitalul de Urgentã Vaslui (SJU).

Pe numele agresorilor sunt deschise două dosare penale, unul pentru loviri si alte violente, iar cel de-al doilea pentru violare de domiciliu, loviri și alte violențe și distrugere.

„Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și tragerea la răspundere penală a tuturor celor vinovați”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, pentru presa locală

Tags: