Viktor Orban îi măcelărește pe imigranți! Guvernul ungar lansează o campanie ostilă contra refugiaților

Viktor Orban îi măcelărește pe imigranți! Guvernul ungar lansează o campanie ostilă contra refugiaților
foto: cotidianul.ro

O nouă campanie împotriva imigranților a fost lansată de către Guvernul ungar, având ca teme principale terorismul și violențele față de femei, potrivit agerpres.ro.

Așadar, astfel de mesaje cu caracter anti-imigranți au fost postate pe pagina virtuală a Guvernului, răspândindu-se rapid prin intermediul câtorva publicații apropiate de putere.

Aceste mesaje vor fi reluate în curând "pe afișe, în presa scrisă, în spoturi televizate, la radio și pe internet", potrivit precizărilor făcute de Executiv, același care as-a mai folosit și de alte ocazii pentru a lansa campanii publice contra refugiaților, cu precădere în lunile iunie și decembrie ale anului 2015.

Printre sloganuri se numără: "Știați că atentatele de la Paris au fost comise de imigranți?", "Știați că abuzurile împotriva femeilor s-au înmulțit exponențial de la începutul valului migrator în Europa?", "Știați că peste 300 de persoane au murit în Europa de la începutul valului migrator?", "Știați că Bruxellesul vrea ca noi să primim un număr de imigranți echivalent cu populația unui oraș?" sau "Știați că numai din Libia un milion de refugiați așteaptă să vină în Europa?".