Vladimir Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de preşedinte al Rusiei. Cine a participat la festivitatea de învestire (FOTO)

Vladimir Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de preşedinte al Rusiei. Cine a participat la festivitatea de învestire (FOTO)

Vladimir Putin a depus, luni, jurământul pentru un nou mandat de preşedinte al Rusiei, informează Reuters.

El a depus jurământul în sala Andreyevsky a Palatului Kremlin, cu mâna pe un exemplar aurit al Constituției. Putin a jurat să servească poporul rus, să-i apere drepturile și libertățile și să apere suveranitatea Rusiei în următorii şase ani.

Festivitatea de învestire a suprins, însă, prin câteva prezenţe cel puţin… bizare.
Potrivit unei imagini distribuite de pagina de Facebook a Mondorama, în față s-a aflat fostul cancelar social-democrat german Gerhard Schröder, prieten personal al lui Putin și, în calitate reprezentant al Gazpromului, președinte al proiectului ruso-german de livrare de gaze naturale Nord Stream 2 și președinte al boardului companiei energetice rusești de stat Rosneft.

În spatele lui Gerhard Schröder s-a aflat Matthias Warnig, fost ofițer al poliției secrete STASI, din Germania comunistă, în prezent CEO al Nord Stream AG.

În extrema dreaptă din rândul al treilea se afla şi celebrul actor Steven Seagal.

(Foto: Mondorama / Facebook)

Ultima oră
14:15 - GCS: 1.131 de paturi ATI COVID în România, din care 990 sunt ocupate. Câte locuri sunt în București
14:12 - Eugen Tomac (PMP): Comisia Europeană monitorizează situația comunității românești din Serbia, care e în continuare profund discriminată. Belgradul încalcă flagrant drepturile românilor
13:51 - Florin Cîțu: Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în gestionarea valului 4 COVID / Laude pentru Cseke Attila, interimarul de la Sănătate (VIDEO)
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea