Vladimir Putin, răspuns SURPRINZĂTOR când a fost întrebat dacă se vor organiza ALEGERI PREZIDENȚIALE ANTICIPATE: Liderul rus i-a făcut să râdă pe cei prezenți la o conferință de presă (VIDEO)

Vladimir Putin, răspuns SURPRINZĂTOR când a fost întrebat dacă se vor organiza ALEGERI PREZIDENȚIALE ANTICIPATE: Liderul rus i-a făcut să râdă pe cei prezenți la o conferință de presă (VIDEO)
Foto: captură Youtube

Vladimir Putin nu ia în calcul organizarea unor alegeri anticipate în Rusia. O demonstrază reacția pe care a avut-o liderul de la Kremlin în momentul în care i-a fost pusă o întrebare în acest sens, la o conferință de presă, informează curentul.info.

Întrebat de Nathan Hodge, șeful biroului din Moscova al Wall Street Journal, dacă s-ar putea organiza un scrutin prezidențial înainte de termen, Putin nici măcar nu l-a lăsat pe jurnalist să termine de adresat întrebarea.

„Alegeri anticipate, în ce țară?”, a cerut clarificări liderul de la Moscova.

După ce Hodge i-a explicat că se referă la Federația Rusă, Vladimir Putin a răspuns răspicat: „Sunt posibile, dar nu recomandabile”.

Momentul a provocat amuzamentul tuturor celor prezenți la conferința de presă.

Vladimir Putin, răspuns SURPRINZĂTOR când a fost întrebat dacă se vor organiza ALEGERI PREZIDENȚIALE ANTICIPATE: Liderul rus i-a făcut să râd pe cei prezenți la o conferință de presă

#DIRECT_ONE_oz9nvw#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu