"Vrei să scapi de Trump și Clinton, mută-te în Canada": O firmă de tranzacţii imobiliare îşi face reclamă prezentând mutarea la vecinii din nord ca alternativă la candidații la președinția SUA (FOTO)

"Vrei să scapi de Trump și Clinton, mută-te în Canada": O firmă de tranzacţii imobiliare îşi face reclamă prezentând mutarea la vecinii din nord ca alternativă la candidații la președinția SUA (FOTO)

O firmă americană de tranzacţii imobiliare își face reclamă profitând de isteria creată în jurul alegerilor prezidențiale din SUA.

“Vrei să scapi de Clinton și Trump, mută-te în Canada”, scrie pe panourile publicitare ale firmei Jeff Cook Real Estate, scrie National Post.

“Odată cu apropierea alegerilor prezidenţiale şi cu toată această agitaţie generată de ele, ne-am spus: «De ce nu am crea ceva amuzant din asta şi să facem pe toată lumea să râdă?»”, afirmă Jeff Cook, fondatorul companiei.

Pentru a nu fi acuzați de discriminare, reprezentanții firmei au inclus în panoul publicitar fotografiile ambilor candidaţi.

”Sperăm că am reuşit să vă facem să râdeţi în drum spre serviciu sau spre casă. Lăsând gluma la o parte, suntem disponibili şi pregătiţi să vă ajutăm să vă vindeţi casa, chiar dacă doriţi să vă mutaţi tot în această regiune. Telefonaţi-ne astăzi”, se afirmă în încheierea aceluiaşi mesaj.

Ultima oră
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus
16:23 - Salvamont România aniversează 52 de ani de activitate cu o nouă versiune a aplicației sale de mobil. Sabin Cornoiu: Este mai intuitivă și mai ușor de folosit
15:50 - Focar în SUA: 75% dintre persoanele cu COVID, vaccinate. Dr. Beatrice Mahler: „Aș susține varianta unei variante noi de vaccin” (VIDEO)
15:10 - 40 de români au rămas pe aeroportul din Barcelona. Țeapa care i-a lăsat „cu ochii în soare”
14:45 - Fast & Furious pe o autostradă din România: Un TIR, surprins în depășiri periculoase, cu 150 km/h (VIDEO)
13:40 - Cifrele COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore: 156 de infectări, 3 decese, incidență de 0,06 la mia de locuitori