Zamfirița, românca din Ostia care s-a trezit la ușă cu Papa Francisc: "Nu pot să spun ce emoții am avut!" (FOTO)

Zamfirița, românca din Ostia care s-a trezit la ușă cu Papa Francisc: "Nu pot să spun ce emoții am avut!" (FOTO)

Zamfirița, românca la ușa căreia a băut vineri Papa Francisc a povestit jurnaliștilor de la cotidianul.ro întâlnirea cu Suveranul Pontif.

”Era vineri, in jurul orei 16.30, eu tocmai veneam de la serviciu. Am intrat în casă și se auzea hărmălaie pe hol. Noi ne gândeam, cine să fie? Poate instalatorul, că altcineva nu avea cine. Apoi am auzit o bătaie în ușă. Am deschis. Și mi s-au tăiat picioarele. A fost o supriză atat de mare! Papa Francesco a intrat, a facut doi trei pasi. Noi am ramas fara cuvinte. Pe urma am aflat ca vecinele italience la care a fost sunt cele care i-au spus: aici sta o familie de migranti români, cu copil mic. A intrat Papa. Camera de la intrare era plină de jucariile Alexandrei, fetita familiei la care locuiesc, si care are 1 an si 3 luni. Erau jucarii peste tot. Eram acasă noi două femei și fetița”, a spus brașoveanca Zamfirița Chiscop.

Nu pot să spun ce emoții am avut! Eu ca eu, dar doamna la care locuiesc se blocase de tot!”, povestește Zamfirița.

Papa, în compania monseniorului Rino Fisichella și a gărzilor de corp, a mers vineri să binecuvânteze familiile și locuințele unui bloc social. (Detalii AICI)