2021 debutează cu scumpiri la Netflix. Noile tarife intră în vigoare din februarie

2021 debutează cu  scumpiri la Netflix. Noile tarife intră în vigoare din februarie

Serviciul de streaming Netflix își va scumpi abonamentele. Începând cu luna februarie, milioane de utilizatori din toată lumea vor plăti cu aproximativ 26,5 euro mai mult pe un an.

Abonamentele Netflix se scumpesc

Începând cu luna februarie, potrivit cotidianului „The Sun,” abonamentul standard la Netflix va crește de la 9,95 euro la 11.06 euro. Cu acest abonament se poate viziona conținutul platformei pe două dispozitive în același timp, cu rezoluție 1080p.

Și abonamentul premium va crește, care permite utilizarea a cinci dispozitive în format 4k (la producțiile care sunt disponibile) de la 13.27 euro la 15.48 euro, arată sursa citată.

Prețul va rămâne același la planul basic, care permite un singur dispozitiv, respectiv suma de 6,63 euro.

Potrivit reprezentanților Netflix citați în publicația „The Sun”, noile tarife vor fi operate din data de 4 ianuarie 2021, urmând ca valoarea să se vadă în facturile din luna februarie.

Abonații care nu sunt de acord să plătească noile tarife pot oricând anula abonamentul, chiar din aplicație. Potrivit legilor europene, Netflix este obligat să-și înștiințeze oficial abonații de majorarea tarifelor.

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)