ALERTĂ, ROMÂNI! DEZINSTALAȚI URGENT această APLICAȚIE de pe TELEFON! Vă LASĂ FĂRĂ TOȚI BANII de pe CARD

ALERTĂ, ROMÂNI! DEZINSTALAȚI URGENT această APLICAȚIE de pe TELEFON! Vă LASĂ FĂRĂ TOȚI BANII de pe CARD

Mare atenție, români! Dacă ai instalat această aplicație pe telefon, riști să rămâi fără toți banii de pe card.

REPEDE CLICK AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, GOALĂ COMPLET DUPĂ O PARTIDĂ DE AMOR, CU ZONELE INTIME LA VEDERE! (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Iată toate detaliile despre aplicația numită Ai.type,care te poate lăsa fără niciun ban, conforma1.ro.

ȘTIREA MOMENTULUI! SE ÎNTÂMPLĂ CHIAR ACUM ÎN CASA ÎN CARE A MURIT CRISTINA ȚOPESCU! VECINII SUNT ÎNGROZIȚI

Este una dintre cele mai populare aplicații de pe piață, cu peste 40 de milioane de descărcări. Această aplicație este o tastatură practică pentru smartphone. Aplicația se numeșteAi.typeși are un truc prin care îți fură banii din conturi: preia cardul de credit pentru a face achiziții de produse și servicii premium fără acordul utilizatorului.

SCANDAL MONSTRU ÎN SHOWBIZ! ANDREEA BĂLAN, UMILITĂ PE INTERNET. MINCIUNILE AU IEȘIT LA IVEALĂ. FANII SUNT ÎMPIETRIȚI DE UIMIRE

Ai.type se vinde ca fiind „cele mai personalizate tastaturi pentru mobil și tablete; învăță stilul dumneavoastră de scriere, corectează automat și introduce automat emoticoanele ”. Totuși, ceea ce face cu adevărat este să-ți folosești cardul fără permisiune, obținând astfel venituri de până la 18 milioane de euro.

Aplicația este disponibilă atât pentru telefoanele iPhone, cât și pentru Android . Cu toate acestea, Google a eliminat recent aplicația din PlayStore .

Urmăriți B1TV.ro și pe