Android: 7 trucuri de care nu știai și ar trebui să le folosești

Android: 7 trucuri de care nu știai și ar trebui să le folosești

Androideste mult mai inteligent decât ai crede. Există șapte trucuri simple pe Android care-ți vor simplifica activitatea pe smartphone.

Cum să-ți configurezi telefonul cu Android ca un expert

Modul Developer este un fel de cod prin care „trișezi” funcțiile de bază ale sistemului. Cam în genul codurilor secrete de laGTAsau NFS, dar puțin diferite. Intră în Settings – About Phone și atinge de șapte ori consecutiv opțiunea Build Number.

Vei descoperi o altă grilă de setări de unde vei putea, de exemplu, să-ți configurezi interfața aplicațiilor și altor funcții de pe telefon. Poți, de exemplu, să schimbi fundalul ferestrelor deschise în alb-negru.

Android te ajută să-ți găsești telefonul dacă-l pierzi

Tot ce trebuie să faci e să intri pe android.com/find și să te autentifici pe contul de Google. Dacă ai avutGPS-ul pornit, Google îți va identifica telefonul pe hartă.

Ai avut mereu un traducător cu tine, fără să știi

TastaturaGboardare mai mult decât niște GIF-uri sau Emoji-uri integrate. Ea ascunde și un traducător care ți-ar putea fi foarte util. Poți descărca Gboard din Play Store, în cazul în care n-o ai preinstalată. Ca să activezi traducătorul apasă simbolul Google de pe tastatură și te va trimite direct înGoogle Translate.

Împiedică aplicațiile să-ți acceseze fișierele din telefon

Probabil deja știi că aplicațiile pe care le descarci dinPlay Storeîți accesează diverse date de pe telefon, iar pe unele chiar n-ai vrea să citească, indifernet dacă ascunzi sau nu vreun secret. Android îți permite să setezi pentru fiecare aplicație unde să își bage nasul.

Citește continuarea pe Playtech

Tags: