Antreprenorul Alex Huditan, la iCEE.fest: “Doi din cinci vânzători fac venituri mai mari de 250.000 de dolari anual pe Amazon. Unul din cinci face mai mult de 1 milion”

Antreprenorul Alex Huditan, la iCEE.fest: “Doi din cinci vânzători fac venituri mai mari de 250.000 de dolari anual pe Amazon. Unul din cinci face mai mult de 1 milion”
Alex Huditan/Sursa foto: Facebook

EXCLUSIV ONLINE // Antreprenorul Alex Huditan a explicat în cadrul iCEE.fest: Upgrade 100 cum poți să îți creezi o afacereprofitabilă prin intermediulAmazon.

Alex Huditan a intrat în lumea afacerilor în urmă cu șase ani, când a renunțat la locul său de muncă obișnuit din București și a început să vândă produse pe Amazon.

Alex a explicat avantajele caracteristice tipului de business în care activează.

Un lucru tare legat de această afacere este că odată ce o faci să funcționeze, ai posibilitatea să o faci să meargă în mod automat și să nu mai lucrezi prea mult pentru ea, în condițiile în care funcționează de la sine. Are propriile sale sisteme. Așa am ajuns ca în prezent să lucrez doar o oră pe săptămână la propria mea afacere”, a spus Alex Huditan.

El a explicat de ce este un lucru bun să începi cu Amazon, ca parte treță, dacă vrei să îți lansezi primul tău produs pe piață.

“Vânzătorii de pe Amazon formează doar 5% din totalul industriei de retail din SUA. Doar 35% dintre vânzătorii care folosesc Amazon au cel puțin un produs pe care îl vând pe această platformă. Sunt foarte mulți oameni care se alătură, își fac un cont pe Amazon ca vânzători, iar apoi nu fac nimic. Acest lucru este unul pozitiv pentru alți oameni care văd avantaje în asta, nu pentru oamenii care nu fac ceva. Doi din cinci vânzători fac venituri mai mari de 250.000 de dolari anual. Unul din cinci face mai mult de 1 milion de dolari anual. Sunt foarte mulți oameni care fac mulți bani în calitate de vânzători terți pe Amazon”, a mai spus Alex Huditan.

Antreprenorul a explicat de ce cumpărăturile online sunt în prezent în ascensiune.

Noile generții folosesc din ce în ce mai mult retailul online. Generația “Z” îi place să folosească tehnologia mai mult. Tinerii folosesc aplicații precum ‘Alexa’, deci utilizează vocea pentru a activa cumărăturile online. În acest context, Amazon continuă să se extendă oriunde în lume”, a explicat Alex Huditan.

El s-a ferit să ofere câteva sfaturi celori care vor să își pornească propria afacere prin intermediul Amazon:

Atunci când vrei să vinzi pe Amazon trebuie să ai un produs foarte bun. Dacă nu ai un bun ești măturat. După câteva săptămâni, vei primi recenzii rele și vei dispărea. Trebuie să mergi pe Amazon, să vezi ce se vinde și apoi să analizezi produsele refuzate, pe cele rele și să te întrebi ce poți face tu să fie mai bine. Apoi te duci pe Alibaba sau pe o platformă similară, vorbeși cu furnizorii chinezi, produci o ofertă mai bună, nu doar un produs mai bun și încarci totul către America prin intermediul Amazon”.

Ultima oră
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, dacă USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)