Apple preconizează încasări record din vânzarea de iPhone-uri 6S și 6S Plus: Românii au plătit în avans peste 400.000 euro pentru 400 de modele

Apple preconizează încasări record din vânzarea de iPhone-uri 6S și 6S Plus: Românii au plătit în avans peste 400.000 euro pentru 400 de modele
Foto: computershopper.com

Apple preconizează încasări record din vânzarea noilor modele de iphone 6S și 6S Plus. În acest sens, compania a anunțat că în trei zile românii au plătit în avans peste 400.000 euro pentru 400 de modele, scrie Reuters.ro.

„iPhone 6s si iPhone 6s Plus au un succes evident în România. Acest trend se va menține, astfel că, până la finalul perioadei de precomenzi, ne așteptăm să înregistrăm în total 1.000 de cereri pentru aceste terminale. Faptul că 400 de utilizatori au plătit în avans, în medie, câte 1.000 de euro pentru ultimele telefoane lansate de Apple, arată că încrederea în ofertele la precomanda ale QuickMobile crește tot mai mult”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile, potrivit incont.ro

Apple a anunțat luni că precomenzile pentru noile iPhone-uri vor depăși anteriorul record de 10 milioane de cereri din 2014, în primul weekend de la lansarea precedentelor versiuni.

„Precomenzile din acest weekend au fost foarte mari la nivel mondial”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Apple, Trudy Muller.

Chiar dacă Apple nu a dezvăluit cifrele exacte, analiștii estimează că este vorba despre 4,5 milioane precomenzi în primele 24 de ore, comparativ cu patru milioane în primul weekend de la lansarea precedentelor versiuni. 

Telefoanele vor fi livrate începând cu 25 septembrie, iar primele țări în care telefonale vor fi disponibile oficial vor fi SUA, Australia, Marea Britanie, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia.

Smartphone-urile iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor ajunge în România din 30 septembrie, la doar 5 zile de la lansarea oficială în SUA. 

Tags: