Apple spune că a remediat problema care blocase complet anumite MacBook-uri

Apple spune că a remediat problema care blocase complet anumite MacBook-uri
Foto simbol: Pixabay

Apple a anunțat că a remediat problema care făcea anumite MacBook-uri mai vechi să se blocheze complet după updateul la macOS Monterrey, astfel că i-a invitat pe posesorii în cauză să vină în service, transmite Profit.ro.

Apple a remediat problema care blocase complet anumite MacBook-uri

Probleme asemănătoare au avut și utilizatorii celui mai nou sistem de operare al Microsoft, însă se pare că situația nu a fost una singulară. Trecerea la cea mai nouă versiune de macOS le-a creat probleme și mai grave unor utilizatori Apple.

Mai mulți posesori de MacBook au reclamat pe forumurile de specialitate și pe rețelele sociale că sistemele s-au blocat complet și au refuzat să mai pornească după update-ul la macOS Monterrey.

Apple a anunțat între timp că a identificat și remediat problema, despre care spune că a afectat un număr redus de utilizatori. De vină ar fi fost cipul de securitate T2, pentru care a fost lansat un update de firmware.

Gigantul american de tech i-a îndemnat pe utilizatorii în cauză să meargă în cel mai apropiat service autorizat, precum și să răspândească vestea că de acum actualizarea se poate face fără riscul de blocaj.

Apple nu a precizat cu exactitate câți utilizatori au fost afectați și nici de unii n-au avut nicio problemă cu toate că foloseau aceleași laptopuri și aceleași sisteme de operare.

Ultima oră
19:40 - Testare pentru toate persoanele care sosesc în Marea Britanie. Condițiile de intrare în țară, înăsprite după depistarea unor infectări cu varianta Omicron
19:20 - Șeful WTA, profund îngrijorat că Shuai Peng ar fi „cenzurată”. Tenismena dispăruse săptămâni întregi după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei că ar fi violat-o
18:52 - Viktor Orban, scrisoare de felicitare pentru Nicolae Ciucă: Pandemia a arătat că Ungaria și România pot conta întotdeauna una pe cealaltă / Premierul ungar, încântat de prezența UDMR la guvernare
18:32 - Circa 62.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 7,71 milioane au primit măcar o doză în cele 11 luni scurse de la debutul campaniei
18:14 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
17:07 - Metrorex, informații despre circulația metroului din București în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie
16:57 - Adriana Pistol (CNSCBT): În România există șapte laboratoare care efectuează secvențieri. Spitalel Covid, alertate să recolteze probe pentru depistarea variantei Omicron (VIDEO)
16:30 - Marea Britanie a depistat două cazuri de infectare cu tulpina sud-africană, așa-numita variantă Omicron
16:26 - Joe Biden plănuiește să discute cu Volodimir Zelenski și Vladimir Putin despre comasarea trupelor ruse la frontierele Ucrainei
16:16 - Virgil Popescu: IMM-urile să înceapă depunerea cererilor pentru compensarea facturilor la electricitate și gaze