Apple va lansa modelul Iphone 7 în această toamnă. Care vor fi noutățile aduse în privința noului telefon

Apple va lansa modelul Iphone 7 în această toamnă. Care vor fi noutățile aduse în privința noului telefon
foto: go4it.ro

Apple va debuta în această toamnă cu un nou smartphone Iphone, iar noutatea în privința noului telefon ar putea fi înserarea unui fascicul laser pentru asistarea sistemului de focalizare la distanţă mică, dar există și posibilitatea ca modelul iPhone 7 Plus/Pro să vină și cu un sistem foto cu două camere, conform zvonurilor.

Majoritatea producătorilor de dispozitive mobile şi-au prezentat dispozitivele de top pentru anul 2016, iar acum vine rândul celor de la Apple să își prezinte linia sa de smartphone-uri iPhone, informează Go4it.

Au apărut multe fotografii spion, dar şi multe scurgeri de informaţii care vorbesc despre hardware-ul telefonului.

O nouă serie de fotografii spion descriu noul iPhone 7 ca un smartphone foarte similar cu modelele precedente, iPhone 6 şi 6S. Acestea confirmă din nou informaţiile primite în trecut, care sugerează că dungile orizontale de pe spatele dispozitivului pentru antene vor fi eliminate, păstrând totuşi liniile curbate de sus şi de jos.

Modelul prezentat în imagini este de culoare aurie şi prezintă camera foto cu un design similar cu cel al variantelor din prezent, cu obiectivul ieşit în relief, însă cu un nou element între aceasta şi blitz. Pe lângă orificiul pentru microfon, apare un nou punct negru, care ar putea fi un fascicul laser pentru asistarea sistemului de focalizare la distanţă mică.

Este posibil însă ca modelul iPhone 7 Plus/Pro să vină totuşi cu un sistem foto cu două camere, conform zvonurilor din trecut, însă diferenţe majore de design între modelul standard al telefonului şi cele din ultimii doi ani nu par să existe.

Toate aceste afirmaţii sunt valabile desigur dacă zvonurile sunt într-adevăr bazate pe informaţii reale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:29 - Dorin Cioabă, regele romilor, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare: „Locurile sunt aranjate / Rușine pentru învățământul sibian”
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)