Aşa arată APOCALIPSA! Planeta, în ÎNTUNERIC timp de o lună: Detalii INCREDIBILE oferite de oamenii de ştiinţă (VIDEO)

Aşa arată APOCALIPSA! Planeta, în ÎNTUNERIC timp de o lună: Detalii INCREDIBILE oferite de oamenii de ştiinţă (VIDEO)

Ce s-ar întâmpla dacă timp de o lună ar dispărea Soarele, cea mai importantă sursă de energie ce face posibilă viața pe Pământ? Editorii canalului de youtube AsapSCIENCE ne oferă un film pe care nu l-am dori vreodată împlinit în realitate.

După cum se ştie este nevoie de circa opt minute că lumina Soarelui să străbată distanța până la Pământ, ceea ce înseamnă că ne-ar lua tot atât de mult timp pentru a realiza dispariția lui. De asemenea, influența gravitațională pe care Soarele o are asupra Pământului ar conținuă să existe pentru câteva momente. Ulterior, Pământul ar zbura pe o cale tangențială orbitei sale în momentul în care își pierde accelerația gravitațională generată de acesta.

Alte planete mai îndepărtate de Soare ar continuă să reflecte lumină ca și când Soarele se află in continuare pe poziție. Din momentul în care toate planetele din sistemul nostru solar ajung să fie lipsite de lumină, Pământul se mai poate baza pentru scurtă vreme pe lumina furnizată de Univers, scrie Hotnews.

Ce urmează apoi să se întâmple aflăm din materialul video de mai jos.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.