Atenţie, mesajele de pe WhatsApp dispar!

Atenţie, mesajele de pe WhatsApp dispar!

Cea mai populară aplicaţie de mesagerie instantă din lume vine cu o nouă funcţie, pe care mulţi utilizatori o aşteptau. WhatsApp a confirmat în mod oficial lansarea unei funcţii pe care o astepţi de foarte mult timp.

Dezvoltarea acestei noi opţiuni a gigantului IT a fost ţinută secretă până acum, dar totul s-a aflat. Programatorii softului n-au mai avut ce să facă şi au oficializat noua funcţie chiar şi pe site-ul companiei. Despre ce este vorba? Despre functia care ne va permite sa le trimitem prietenilor mesaje care dispar la o anumită perioadă de timp, după ce au fost trimise.

După cât timp se şterg mesajele?

WhatsApp spune ca mesajele care dispar automat au o perioada de valabilitate de 7 zile, care aparent nu poate fi schimbata, iar dupa ce trece aceasta perioada, ele nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Perioada de 7 zile de la trimiterea mesajului trece indiferent daca el a fost vazut de catre persoana catre care este trimis, sau nu, importanta fiind doar data la care el a fost trimis de catre noi, de atunci curgand termenul pentru disparitia sa, scrie idevice.ro.

Pentru ce fel de mesaje este valabilă opţiunea?

Reprezentanţii WhatsApp au transmis că funcţia este valabilă atât pentru mesaje text, cat si pentru poze, sau clipuri video, astfel ca indiferent ce trimitem catre alte persoane, rezultatul final va fi fix acelasi pentru toata lumea.

Puteți trimite mesaje care dispar pe WhatsApp activând mesajele care dispar. După activare, mesajele noi trimise în chatul individual sau de grup vor dispărea după șapte zile. Cea mai recentă selecție controlează toate mesajele din chat. Această setare nu va afecta mesajele trimise sau primite anterior în chat. Într-un chat individual, fiecare utilizator poate activa sau dezactiva mesajele care dispar. Într-un chat de grup, numai administratorii de grup pot activa sau dezactiva mesajele care dispar„, au declarat cei de la WhatsApp, preluaţi de sursa amintită.

Nu se cunoaşte data lansării

WhatsApp nu a spus cand anume va fi lansata aceasta functie care ne permite sa trimitem mesaje care dispar automat. Totuşi, din moment ce compania a recunoscut că are în lucru această funcţie, nu va mai dura mult până la implementarea efectivă a ei în aplicaţie. Deci, nu uitaţi să faceţi Update în mod frecvent aplicaţiilor de pe telefoane.

Tags:
Ultima oră
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății