Compania Apple va lansa iPhone 12. Care este data la care va apărea pe piață

Compania Apple va lansa iPhone 12. Care este data la care va apărea pe piață
Foto: playtech.ro

Apple va organiza, pe 13 octombrie, un eveniment, la ora 20, sub sloganul “Hi, Speed”, la care se preconizează că nu poate avea alți subiecți principali decât smartphone-urile seriei iPhone 12.

Apple va lansa iPhone 12 pe 13 octombrie

Cu toate că în comunicarea Apple nu există nicio referire la ce va prezenta în cadrul evenimentului, nu există niciun dubiu că acesta este dedicat seriei iPhone 12. Nu mai departe de luna trecută, în cadrul unui eveniment separat, Apple a prezentat, printre altele, două noi tablete și două noi ceasuri.

Cu ocazia acestui eveniment online, care înlocuiește întâlnirea tradițională de la începutul lunii septembrie, pandemia de coronavirus schimbând planurile, Apple ar trebui să dezvăluie patru smartphone-uri noi ușor renovate și mai pătrate, toate cu ecrane OLED variind de la de la 5,4 la 6,7 ​​inci și posibilități foto îmbunătățite semnificativ.

Ca întotdeauna, invitația trimisă de Apple este interesantă de analizat, scrie frandroid.com. Este însoțit de mesajul „Hi, Speed”. Aceasta este promisiunea noului procesor A14 Bionic gravat în 5 nm , care va dota și viitorul iPad Air. Un nou SoC care, conform primelor valori de referință divulgate, promite să fie copleșitor. Dar poate evoca și conexiunea 5G de mare viteză care ar trebui să echipeze fiecare dintre cele patru iPhone-uri așteptate sau chiar rata de reîmprospătare anunțată la 120 Hz.

Totodată, invitația are o prezentare vizuală decorată cu cercuri pentru a aminti, de asemenea, viitorul senzor LiDar (detectare și distanță cu lumină / laser), deja văzut pe cel mai recent iPad Pro și care ar trebui introdus pe iPhone 12 Pro. Are particularitatea de a permite o mai bună apreciere a distanțelor. Invitația se poate referi și la senzori foto, care ar putea fi și mai mari.

Ca întotdeauna, fiecare element al invitației este un indiciu, chiar și culorile alese, scrie sursa citată. Se anunță „bleumarinul” pentru a înlocui, eventual, verdele inaugurat anul trecut pe iPhone 11 Pro / 11 Pro Max. Un albastru-violet care ar putea fi „culoarea 2020” a smartphone-ului Apple, după albastrul Apple Watch Series 6 și iPad Air. În ceea ce privește galbenul auriu, poate fi culoarea iPhone 12 și 12 mini despre care știm că galbenul, care a fost mai puțin popular, trebuie să dispară așa cum este. Cu excepția cazului în care ne așteptăm pentru căștile AirPods Studio în două versiuni modulare, inclusiv o versiune sportivă.

Tags:
Ultima oră
20:54 - Cseke Attila: Erau sub 700 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 când am venit la Ministerul Sănătății. Numărul infectărilor și al internărilor crește mai brusc decât în celelalte valuri (VIDEO)
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”
20:28 - Declic: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul înregistrat pe numele lui Florin Cîțu și al Mioarei Costin. Infracțiunile anchetate sunt cele de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu
20:27 - O unitate mobilă de ATI, dedicată pacienților cu forme grave de COVID-19, va fi amplasată la Institutul Marius Nasta din București
20:04 - Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis amplasarea unei unităţi mobile ATI la ”Marius Nasta”
19:57 - Mai mulți europarlamentari suspectează Rusia că manipulează prețurile la energie. Eugen Tomac: Am cerut Comisiei Europene să declanșeze o anchetă într-un termen cât mai scurt (VIDEO)
19:33 - Marcel Ciolacu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a-și face partid: „O să am maturitatea de a pleca când o să fiu o frână în viitorul PSD”