Confirmare oficială: Samsung Galaxy Note 2 va fi prezentat luna aceasta

Confirmare oficială: Samsung Galaxy Note 2 va fi prezentat luna aceasta
Foto: The Gadget Show/ fwd.channel5.com

Samsung a confirmat faptul că va dezvălui, luna aceasta, noua generație a smartphone-ului Galaxy Note. Succesorul lui Galaxy Note va fi prezentat la un eveniment Samsung organizat la Berlin pe 29 august. Confirmarea oficială survine după ce pe Twitter au apărut mai multe zvonuri legate de noul gadget care precizau că va avea un ecran și mai mare decât cel de 5,3 inch al predecesorului său.

”Plănuim să prezentăm viitorul Galaxy Note la evenimentul Samsung Mobile Unpacked din Berlin, pe 29 august”, a anunțat un purtător de cuvânt al companiei, citat de Reuters.

Primele informații despre succesorul lui Galaxy Note au fost făcute publice din greșeală, în iunie, pe contul de Twitter al Samsung Arabia, în cadrul unui mesaj în care fanii Samsung erau întrebați dacă sunt entuziasmați de ”Galaxy Note 2”. Mesajul a fost șters rapid.

Samsung mai are de confirmat unele amănunte tehnice ale Galaxy Note. Potrivit zonurilor de până acum, va avea un ecran mai mare, de 5,5 inch, cameră de 12 megapixeli, un procesor quad-core mai rapid și cel mai nou sistem de operare Android 4.1 “Jelly Bean”.

Pe măsură ce tabletele se micșorează (Galaxy Nexus 7 – de 7 inch și posibilul mini iPad de 7 inch), telefoanele inteligente cresc în dimensiuni, scrie fwd.channel5.com. În ciuda dimensiunilor generoase, actualul Samsung Galaxy Note are succes, dar să vedem ce vor spune fanii de un Galaxy Note și mai mare.

Ultima oră
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă