Cum arată Windows 11, noul sistem de operare de la Microsoft. Gigantul american a anunțat când va încheia era Windows 10

Cum arată Windows 11, noul sistem de operare de la Microsoft. Gigantul american a anunțat când va încheia era Windows 10

Microsoft se pregătește de o lansare privindsistemele de operare,însă deja o versiune a noului software a ajuns pe internet,cu câteva zile înainte de prezentarea oficială.

Ce va aduce nou sistemul de operare

Microsoft va organiza un eveniment Windows la sfârșitul acestei luni.

Instalarea Windows 11 este acum realizată cu o interfață de culoare mai deschisă, însă procesul pare să fie în mare parte aceleași.Cele mai multe schimbări vor fi sesizate în zona task bar-ului, iar butonul de Start și meniul său au fost redesenate.

O altă schimbare este legatăde colțurilecare vor fi vizibile la meniurile contextuale, la aplicații, la File Explorer și la meniul de Start. Va fi vizibil și un nou ”icon” pe task bar: Widgets.

În acest moment nu există o dată de lansare confirmată pentru Windows 11.Windows Centrala raportat că lansarea Windows 10 21H2 ar fi programată undeva în luna octombrie.

În timpul discursului de deschidere la Build 2021, CEO-ulMicrosoft, Satya Nadella, a vorbit despre utilizarea unei noi versiuni de Windows.

„Am găzduit-o în ultimele luni și sunt incredibil de încântată de următoarea generație de Windows”, le-a spus Nadella, potrivit Playtech.ro.

Ultima oră
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)
22:02 - Cum a fost sancționat un bărbat care conducea cu peste 200 km/oră pe un drum naţional din Olt