Cum faci să nu-ți pierzi contul de WhatsApp. Greșeala făcută de milioane de utilizatori

Cum faci să nu-ți pierzi contul de WhatsApp. Greșeala făcută de milioane de utilizatori
Foto: Pixabay.com

Milioane de utilizatori de WhatsApp și-au pierdut definitiv conturile, un proces pe care aplicația îl face în fiecare lună, fără ca utilizatorii să fie notificați. Mulți însă au folosit incorect aplicația fără să fie conștienți de acest lucru, o practică taxată drastic de către WhatsApp.

Milioane de conturi de WhatsApp au fost blocate

WhatsApp a închis nu mai puțin de două milioane de conturi în India în lunile mai și iunie. Respectivii au pierdut posibilitatea de a-și mai deschise conturi noi cu același număr de telefon care a fost blocat de compania deținut de Mark Zuckerberg.

Majoritatea conturilor au fost închise dintr-un  otiv simplu: Aceștia au fost blocați datorită faptului că au dat mai departe foarte multe mesaje dintre cele primite.

Deși există o regulă foarte strictă vizavi de numărul de persoane la care poți retransmite un mesaj, o poză sau un clip video, dacă ai suficientă răbdare, poți ignora fără prea multe probleme acel parametru, scrie playtech.ro.

Practic, un mesaj îl poți redirecționa la câte cinci persoane, dar dacă ai răbdare, poți repeta procesul până îl trimiți la întreaga agendă, din cinci în cinci. Această practică este pedepsită prin ștergerea permanentă a contului.

WhatsApp testează un nou sistem

WhatsApp pilotează un nou sistem care va permite utilizatorilor să acceseze aplicația de pe mai multe dispozitive fără a-și folosi telefonul.

Serviciul de mesaje criptate poate „oglindi” doar conținutul aplicației stocat pe telefonul unui client pe un alt dispozitiv la un moment dat.

Pentru a face acest lucru, este necesar ca utilizatorul să scaneze un cod QR pe ​​telefonul său, ceea ce înseamnă că este imposibil de făcut atunci când un telefon nu mai are baterie, scrieBBC.

Tags: