Decizia luată de Netflix a enervat abonații: „De parcă nu ați câștiga suficienți bani”

Decizia luată de Netflix a enervat abonații: „De parcă nu ați câștiga suficienți bani”
Modificările făcute de Netflix care au supărat abonații

Reprezentanții Netflix au luat o decizie care nu a fost deloc pe placul abonaților. Unii dintre ei sunt chiar hotărâți să renunțe la platformă în favoarea platformelor concurente.

Netflix a anunțat noile schimbări, însă abonați nu se arată deloc încântați, chiar dacă costurile ar fi mai reduse.

Modificările, făcute de Netflix, care au supărat abonații

Netflix a transmis că de pe trei noiembrie abonații pot opta pentru un abonament cu un preț mai mic, de 4,99 lire sterline pe lună, dar cu reclame între filme și emisiuni TV.

Abonamentul se va numi ”Basic with Adverts”, iar publicitatea va dura 30 de secunde, mai exact, pe oră se vor difuza între patru și cinci minute de reclamă.

„E timpul să renunți la Netflix! Imaginează-ți un anunț care apare în mijlocul unui film! Ce prostie!”

”De parcă nu ați câștiga suficienți bani!!!!”

”Vă veți mai bucura de Netflix acum? Grozav! Nimic nu va mai fi nou la Netflix”, sunt o parte dintre reacțiile britanicilor, de pe Twitter, față de noua modificare a Netflix, relatează Daily Mail.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:11 - Primarul Capitalei, discuție de lucru cu Elcen și Termoenergetica. Nicușor Dan: Problemele termoficării s-au accentuat începând cu săptămâna trecută
18:57 - Încă un miliardar rus a murit în condiții misterioase: Accident de elicopter în drum spre Monaco
18:56 - Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost reținut de procurorii PT Gorj pentru mărturie mincinoasă
18:33 - Fiul liderului cecen Ramzan Kadîrov, fotografiat în timp ce purta un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari (FOTO)
18:27 - Cristian Diaconescu: Rusia dorește să facă din Ucraina un teritoriu nelocuibil și speră ca poporul ucrainean să intre într-o zonă de frică. Moscova își face calcule, înghețând practic războiul (VIDEO)
18:25 - Soba „cu clopote”, soluția folosită de o familie pentru a trece prin criza prețurilor la energie: „Stăm în mânecă scurtă. Focul îl facem o dată la 2-4 zile”
18:06 - România se află în topul celor mai bune țări în care oamenii ar trebui să se retragă la pensie. Pe ce loc se situează țara noastră
18:02 - PSD, cerere către BPR pentru revocarea lui Niculae Bădălău de la Curtea de Conturi. Radu Oprea: Solicitarea USR, una demagogică. Au făcut scut pentru cei cu probleme de integritate sau penale
17:51 - Klaus Iohannis: „Republica Moldova este o preocupare foarte specială pentru noi” (VIDEO)
17:41 - Klaus Iohannis: Este nevoie de mai multă forță de apărare și descurajare pe Flancul Estic. E nevoie de planuri foarte concrete ca în cazul unui atac să se știe foarte exact cine, ce trupe și unde trimite (VIDEO)