Doi foști angajați WhatsApp și Facebook au creat HalloApp, rețeaua de socializare fără reclame

Doi foști angajați WhatsApp și Facebook au creat HalloApp, rețeaua de socializare fără reclame
FOTO: Pixabay.com

Doi dintre primii angajați ai WhatsApp au venit cu o nouă rețea de socializare, care pune accent pe intimitate și scoate din calcul reclamele, numită HalloApp.

Aplicația este disponibilă pentru descărcare atât de Apple App Store, cât și pentru Magazin Play pe dispozitivele cu Android, începând de luni, 26 iulie, potrivit playtech.ro.

Există similaritățile între cele 2 aplicații: sunt concepute pentru a avea conversații private sau de grup cu prietenii apropiați și familia; nu te poți conecta cu ceilalți decât prin numărul de telefon; mesajele sunt criptate; nu există reclame.

Cei doi au lucrat la WhatsApp înainte ca aplicația să devină o proprietate Facebook contra sumei de 22 de miliarde de dolari.

Arora a ocupat poziția Chief Business Officer până în 2018 și a fost unul dintre principalii negociatori ai înțelegerii cu Facebook. De partea cealaltă, timp de aproape 9 ani, Donohue a fost directorul de inginerie la WhatsApp pentru aproape nouă ani după ce a părăsit Facebook în 2019.

”Cred că cel mai bun mod de a crește este să creezi un produs grozav despre care oamenii îndrăgesc să vorbească cu prietenii și familia”, a comentat Arora într-un podcast despre HalloApp.

HalloApp este împărțită în patru ecrane principale: un ecran de acasă cu postările prietenilor, conversațiile de grup, conversațiile individuale și setări.

Urmăriți B1TV.ro și pe