Doi foști angajați WhatsApp și Facebook au creat HalloApp, rețeaua de socializare fără reclame

Doi foști angajați WhatsApp și Facebook au creat HalloApp, rețeaua de socializare fără reclame
FOTO: Pixabay.com

Doi dintre primii angajați ai WhatsApp au venit cu o nouă rețea de socializare, care pune accent pe intimitate și scoate din calcul reclamele, numită HalloApp.

Aplicația este disponibilă pentru descărcare atât de Apple App Store, cât și pentru Magazin Play pe dispozitivele cu Android, începând de luni, 26 iulie, potrivit playtech.ro.

Există similaritățile între cele 2 aplicații: sunt concepute pentru a avea conversații private sau de grup cu prietenii apropiați și familia; nu te poți conecta cu ceilalți decât prin numărul de telefon; mesajele sunt criptate; nu există reclame.

Cei doi au lucrat la WhatsApp înainte ca aplicația să devină o proprietate Facebook contra sumei de 22 de miliarde de dolari.

Arora a ocupat poziția Chief Business Officer până în 2018 și a fost unul dintre principalii negociatori ai înțelegerii cu Facebook. De partea cealaltă, timp de aproape 9 ani, Donohue a fost directorul de inginerie la WhatsApp pentru aproape nouă ani după ce a părăsit Facebook în 2019.

”Cred că cel mai bun mod de a crește este să creezi un produs grozav despre care oamenii îndrăgesc să vorbească cu prietenii și familia”, a comentat Arora într-un podcast despre HalloApp.

HalloApp este împărțită în patru ecrane principale: un ecran de acasă cu postările prietenilor, conversațiile de grup, conversațiile individuale și setări.

Ultima oră
14:32 - David Popovici, premiat de Ministerul Educației: „Aș vrea să profit de imaginea și de valul pe care l-am creat, să inspir cât mai mulți copii să se apuce de sport”
14:15 - Miniștrii de externe ai României și Marii Britanii, scrisoare către Președintele Consiliului de Securitate al ONU pe tema atacului împotriva vasului „Mercer Street”
13:56 - Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
13:56 - Cristian Băcanu (PNL): Remarc, la fel ca Președintele Iohannis, că desființarea Secției Speciale pentru Magistrați bate pasul pe loc
13:55 - Șarpe de un metru descoperit în Parcul Herăstrău, aproape de locul de joacă pentru copii
13:09 - GCS: Numărul de infectări cu SARS-COV-2 în ultimele 24 de ore, în creștere
13:02 - INS: Afacerile din comerţul cu amănuntul au crescut în primele şase luni cu 13,4%, în timp ce în luna iunie a fost de 12% faţă de iunie 2020
12:48 - Ambasada SUA din Viena, jefuită. Hoții au furat o piesă în valoare de 700.000 de euro
12:31 - Klaus Iohannis, critici la adresa ministrului Justiției, Stelian Ion: „Nu a găsit calea potrivită pentru desființarea SIIJ” / „Sunt şi alte reforme care au fost promise şi deocamdată auzim că se întâlnesc şi se discută”
12:13 - Klaus Iohannis, despre începerea anului școlar în format fizic: „Nu suntem acum la începutul pandemiei, vreau să cred că suntem spre sfârșitul pandemiei”