Dovada vaccinării anti-Covid cu doza de rapel, obligatorie pentru angajații Apple

Dovada vaccinării anti-Covid cu doza de rapel, obligatorie pentru angajații Apple

Apple va cere angajaților să prezinte dovada vaccinării anti-Covid cu doza rapel. Gigantul mondial a anunțat, prin intermediul unui email intern, că va solicita angajaților din retail și corporativi să prezinte dovada vaccinării cu un rapel pentru Covid-19.

Prin urmare, angajații nevaccinați  vor avea nevoie de teste Covid-19 negative pentru a intra la locurile de muncă în compania Apple.

”Din cauza eficacității în scădere a seriei primare de vaccinuri pentru Covid-19 şi a apariţiei unor variante foarte transmisibile, cum ar fi Omicron, rapelul este o condiţie pentru a fi consideraţi vaccinaţi împotriva Covid-19, pentru a vă proteja împotriva formelor de boală severă”, se arată în emailul intern, citat de The Verge.

Apple vine cu un produs fără precedent pe piața mondială. Gigantul mondial planifică să-l lanseze peste câteva luni. Este vorba despre cel mai ieftin smartphone din istoria companiei americane.

iPhone SE va fi lansat în primăvară. Potrivit profit.ro, utilizatorii acestuia se vor bucura de suportul 5G și chipset-ul.

„Pentru ca autonomia să nu fie afectată negativ de adăugarea modemului 5G, aproape ca sigur, Apple va folosi pe viitorul smartphone o baterie mai mare decât în cazul versiunii anterioare”, arată sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina