Elon Musk: Firmele şi guvernele ar putea plăti curând ”un cost mic”, pentru a folosi Twitter

Elon Musk: Firmele şi guvernele ar putea plăti curând ”un cost mic”, pentru a folosi Twitter
Foto simbol: Pixabay

Elon Musk a anunțat că firmele şi guvernele ar putea să achite o taxă, dacă vor să folosească Twitter. Acest anunț vine după ce a anunţat că dorește să cumpere platforma de socializare Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, conform Reuters.

„Nu vrem ca oamenii să fie păcăliţi cu banii lor”

În ceea ce îi privește pe „utilizatorii ocazionali”, Elon Musk  a anunțat că pentru aceștia, platforma va fi în continuare gratuită, conform unei postări ale sale.

Elon Musk a spus cu ocazia evenimentului Gala Met anuală de luni,  că Twitter trebuie, de asemenea, să scape de roboţii, trolii şi escrocii care sunt înscriși pe platformă.

”Nu vrem ca oamenii să fie păcăliţi cu banii lor şi aşa ceva”, a declarat acesta.

Cât despre suma pe care companiile și firmele vor trebui să o achite, nu este încă anunțată. Totodată, nu se specifică  dacă anumite grupuri, precum presa sau organizaţiile  ar fi scutite de vreo  taxă.

Twitter este în prezent listată la bursa Nasdaq din New York, dar Elon Musk își dorește să o transforme în companie privată.

Elon Musk a cumpărat Twitter

Elon Musk a cumpărat platforma Twitter în urma unei tranzacții de 44 de miliarde de dolari Twitter a anunțat luni că a fost de acord să fie preluată de miliardarul Elon Musk, care va cumpăra compania privată într-o afacere evaluată la aproximativ 44 de miliarde de dolari.

Acordul încheie un ciclu de zvonuri, în care CEO-ul Tesla și SpaceX a devenit unul dintre cei mai mari acționari ai Twitter, i s-a oferit și a refuzat un loc în consiliul său de administrație și a licitat să cumpere compania – totul în mai puțin de o lună, scrie CNN.

„Consiliul de administrație Twitter a desfășurat un proces atent și cuprinzător pentru a evalua propunerea lui Elon, cu un accent deliberat pe valoare, certitudine și finanțare”, a declarat președintele consiliului de administrație al Twitter, Bret Taylor, numind acordul „cea mai bună cale de urmat pentru acționarii Twitter. ”

Acțiunile Twitter au crescut cu aproape 6% după anunțul tranzacției, oscilând în jurul valorii de 51,84 USD, chiar sub prețul ofertei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:13 - G7 va trimite un ajutor de 18,4 miliarde de dolari Ucrainei. Grupul este pregătit „să facă mai mult dacă este nevoie”
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)