EXPERIMENT INEDIT! Un tânăr a fiert un iPhone 7 ca pe un ou. Vezi ce s-a întâmplat cu telefonul (VIDEO)

EXPERIMENT INEDIT! Un tânăr a fiert un iPhone 7 ca pe un ou. Vezi ce s-a întâmplat cu telefonul (VIDEO)
foto:Captură Video

Pasionații de tehnologie sunt foarte interesați de noile device și de calitatea acestora, astfel că un tânăr a vrut să vadă ce se întâmplă cu un Iphone 7 fiert ca un ou. Noul model Iphone este mult mai rezistent la apă decât modelele anterioare, problema principală ar putea fi expunerea la o căldură prea mare.

Pentru a testa efectul apei fierte asupra diferitelor funcții ale Iphone-ului, acesta a hotărât să verifice difuzoarele, pornind o melodie. După câteva secunde de când a căzut în apă, până ce ecranul telefonului s-a înegrit, melodia s-a auzit perfect. Fără să iasă fum, sau orice altceva, Iphone-ul își revine imediat.

CEAS.RO, cel mai IMPORTANT magazin în domeniul ceasurilor, își continuă campania reducerilor: Găsești AICI peste 4.000 de modele la SUPER-PREȚURI

A doua încercare de fierbere durează mai mult, cam șase minute. Abia după ce este scos din apă apare un mesaj cum că telefonul are nevoie de puțin timp pentru a se răci. Totul își revine repede la normal. Telefonul pare indestructibil, însă tânărul experimentalist este hotărât să îi găsească o slăbiciune,spune Vice.