Facebook aduce jocurile preferate pe telefon: Ce presupune Facebook Gaming

Facebook aduce jocurile preferate pe telefon: Ce presupune Facebook Gaming
Foto: Pixabay

Facebook oferă un serviciu de cloud gaming pe iOS, însă nu va putea fi accesat prin AppStore.

De astăzi, poți accesa site-ul Facebook Gaming pentru a adăuga o aplicație web progresivă (PWA) care acționează ca o comandă rapidă către serviciul de pe iPhone sau iPad. Pentru a face acest lucru, vizitează site-ul web al platformei și atinge opțiunea „Adăugați la ecranul principal” din fila de partajare Safari, potrivit playtech.ro.

Vicepreședintele departamentului de jocuri al Facebook a transmis că aceasta este singura opțiune de streaming pentru moment, în cazul iOS.

„Am ajuns la aceeași concluzie ca și altele: aplicațiile web sunt singura opțiune pentru streaming de jocuri cloud pe iOS în acest moment. După cum mulți au subliniat, politica Apple de a„ permite” jocurile cloud pe App Store nu permite deloc mult. Cerința Apple arată că pentru fiecare joc cloud, acesta trebuie să aibă propria pagină, să treacă prin recenzie și să apară în listele de căutare.”, a declarat Vivek Sharma, vicepreședintele de jocuri al Facebook, pentru The Verge.

App Store interzice dezvoltatorilor să folosească aplicațiile pentru a direcționa utilizatorii către site-urile web care dispun de sisteme de plată alternative la cele oferite de Apple. Astfel vei plăti pentru achizițiile în joc oferite în titlurile Facebook Gaming prin intermediul platformei Facebook Pay.

Ultima oră
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc