Google a prezentat primul său smartwatch ”PIXEL WATCH”, noi modele de telefone, o tabletă și căști audio

Google a prezentat primul său smartwatch ”PIXEL WATCH”, noi modele de telefone, o tabletă și căști audio
Foto: Hepta - DPA Images / Christoph Dernbach

Google a prezentat miercuri mult-așteptatul Pixel Watch și mai multe gadgeturi noi, respectiv un nou telefon Pixel 6a și căști, cu ocazia conferinței sale organizată pentru dezvoltatori, relatează CNBC.

Compania a prezentat telefonul său de top Pixel 7, care va ieși în această toamnă.

Ceasul Google Pixel Watch,  asemănător cu Apple Watch

Ceasul Google Pixel Watch oferă funcții asemănătoare cu cele ale Apple Watch.

Dispozitivul va cuprinde tehnologia Fitbit, iar acest lucru va permite să se bazeze pe anii de dezvoltare de la start-up-ul pe care l-a cumpărat anul anterior. Tehnologia Fitbit le arată utilizatorilor cum să își monitorizeze somnul, sau ritmul cardiac.

Ceasul  le va permite utilizatorilor să urmărească mesajele și să descarce muzică. În plus, pot primi indicații cu ajutorul Google Maps sau îl pot conecta cu dispozitivele  inteligente pentru casă. Acest lucru le va permite să schimbe temperatura termostatului, respectiv să verifice dacă luminile sunt stinse.

Google nu a anunțat un preț în acest sens, dar a specificat că va fi un produs cu preț premium.

Un nou telefon Pixel, mai ieftin

În această vară, Google va lansa cel mai nou telefon, Pixel 6a, care are aproximativ același design ca Pixel 6, dar va fi puțin mai mic și va costa 449 de dolari.

În timpul conferinței, Google a prezentat o nouă tabletă Android care va fi lansată în anul 2023 și va funcționa cu un cip Tensor. Compania nu a mai lansat o tabletă  din 2018, de la Pixel Slate.

În plus, compania a anunțat noile sale căști Pixel Buds Pro, care vor fi disponibile pentru precomandă pe 21 iulie și pe rafturi pe 28 iulie, Acestea vor putea fi găsite  la prețul de 199 de dolari. Pixel Buds, dețin o autonomie de ascultare de 7 ore cu anulare a zgomotului.

În ultimul trimestru, Google a generat venituri din publicitate în valoare de peste  60 miliarde de dolari. Totodată, segmentul său de „alte venituri”, care cuprinde vânzările de hardware și venituri care au legătură cu publicitatea, a generat peste 8 miliarde de dolari.

Directorul general Sundar Pichai a declarat că smartphone-ul Pixel a înregistrat un record istoric de vânzări, cu toate că au existat constrângeri în ceea ce privește  aprovizionarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră