Google va lansa mult aşteptatul smartphone Pixel 5

Google va lansa mult aşteptatul smartphone Pixel 5
foto:pixabay

Google va lansa la finalul lunii septembrie mult aşteptatul telefon Pixel 5. Gigantul americana organizat un eveniment virtual şi a început să trimită invitaţii de presă pentru evenimentul ce va avea loc pe 30 septembrie, potrivit News.ro.

Noul smartphone Pixel 5 va fi în centrul atenţiei în cadrul evenimentului, bazându-se pe chipset-ul Snapdragon 756G, cu o memorie de 8GB şi 128GB spaţiu de stocare. Mult aştepatul Pixel 5 va avea un ecran de 5,8 inch, va fi dotat cu un sistem foto format din două camere şi o baterie de 4.000 mAh, iar senzorul pentru amprentă o să se regăsească pe spatele telefonului.

Nu în ultimul rând, va fi prezentată şi o nouă boxă inteligentă Nest, despre care singura informaţie de până acum este că va putea fi ţinută vertical.

Surprizele nu se opresc aici, deoarece tot în cadrul acestui eveniment o să fie lansat şi un nou Chromecast, care va marca o schimbare radicală de filosofie. În comparaţiecu versiunile vechi care se foloseau de smartphone pentru comenzi, noua versiune o să se bazeze pe Android TV.

Viitorul Chromecast va trebui să aibă o interfaţă grafică proprie, care o să fie folosită prin intermediul unei telecomenzi sau chiar prin telecomanda de la televizor.

Ultima oră
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)