Huawei P20, lansat oficial: Telefonul are capacitatea de a face poze în întuneric total, fără ajutorul bliţului (VIDEO)

Huawei P20, lansat oficial: Telefonul are capacitatea de a face poze în întuneric total, fără ajutorul bliţului (VIDEO)
Foto: bgr.com

Huawei P20 a fost lansat. Noul model de telefon al producătorului chinez se laudă cu capacitatea de a face poze în întuneric total, fără ajutorul bliţului.
Cel mai recent smarthpone de la Huawei, supranumit „telefonul care vede în tuneric” se foloseşte de inteligenţa artificială pentru a furniza imagini clare. Aceasta permite noului model P20 să obţină rezultate impresionante în condiţii de întuneric, fără a fi nevoie de bliţ.

”Adevărata magie a acestui telefon constă în inteligenţa sa artificială, care poate să strălucească cel mai bine, în întuneric. (…) Camera îşi ia un timp de expunere de şase secunde, dar stabilizează fotografia astfel încât să iasă foarte exactă şi acest lucru ar fi aproape imposibil de realizat cu o cameră profesionistă, fără a folosi un trepied. Aparatul nu a reuşit să obţină chiar rezultatele dorite în cazul pozei mele, dar tot nu este un rezultat rău pentru o poză făcută în întuneric aproape complet”, a explicat un specialist, citat de BBC.

Mai mult, după ce modelul Samsung Galaxy S9 a popularizat ideea ca telefoanele inteligente să aibă două camere pe spate, P20 a dus conceptul mai departe şi este primul telefon inteligent de top care prezintă trei astfel de camere. FIecare cu capabilităţi diferite. Senzorul principal are o rezoluţie extrem de ridicată, de 40 de mega-pixeli, în timp ce celelalte două lentile au rezoluţii de 20 şi respectiv 8 MegaPixeli şi se specializează în imagini monocromatice şi un zoom impresionant.

Reprezentanţii companiei chineze speră ca prin aceste îmbunătăţiri aduse îndeosebi pentru pasionaţii de social-media, ca brandul să devină cel mai bine vândut din lume. În prezent, Huawei se află pe locut trei la numărul de vânzări, după Samsung şi Apple, în condiţiile în care reţelele de telecomunicaţii din Statele Unite continuă să refuze vânzarea acestor produse pe teritoriu american.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.