Instagram lansează primul său serial, personajul principal fiind un actor din "Doctor Who"

Instagram lansează primul său serial, personajul principal fiind un actor din "Doctor Who"
foto: variety.com

Rețeaua de socializare Instagram urmează modelul Netflix, Amazon și Yahoo, și va produce seriale originale. Instagram, care este deținut de Facebook, a lansat deja serialul „Shield 5”, conform ozap.com.

Serialul, o producție polițistp împărțită în episoade de câte 15 secunde, a fost lansat la începutul acestei săptămâni și va fi difuzat în fiecare zi de luni, pe tot parcursul lunii februarie, întinzându-se pe 28 de episoade.

Scenariul „Shield 5” a fost scris de Anthony Wilcox și Adam Dewar, iar din distribușie fac parte Christian Cooke, care a jucat și în „Doctor Who”, precum și Wallis Day.

Serialul are îl are în centru pe pilotul John Swift, interpretat de Christian Cooke. Acesta acuzat și arestat pe nedrept de poliție pentru furtul unui diamant, dar și pentru moartea unuia dintre colegii săi. Hotărât să își demonstreze nevinovăția, el fuge pe străzile din Londra.

La sfârșitul fiecărui episod, pe contul serialului va fi publicată o fotografie care reprezintă o parte integrantă a poveștii de acțiune.

Urmăriți B1TV.ro și pe