Instagram, Vine și alte site-uri au fost indisponibile din cauza unor probleme de server la unitatea Amazon

Instagram, Vine și alte site-uri au fost indisponibile din cauza unor probleme de server la unitatea Amazon
Foto: gadgets.ndtv.com

Unitatea Amazon, ce rulează servere web pentru alte companii, a avut, duminică, probleme care au concis cu întreruperi sau încetiniri de viteză pe mai mutle site-uri și servicii precum Instagram sau Vine, informează Associated Press, citată de Agerpres.

Unul dintre cele mai afectate site-uri a fost Airbnb, serviciu online de închirieri de locuințe. Acesta a postat pe Twitter la ora 20:00 GMT că a picat temporar din cauza unor probleme de server la Amazon.

Și Instagram a anunțat pe rețeaua de socializare că știe că unii utilizatori nu pot încărca Instagram și că se lucrează la această problemă.

Un tweet similar a fost trimis mai târziu și de către aplicația de video-sharing, Vine, de la Twitter.

Amazon Web Services, care asigură companiilor stocare online și putere de procesare, a avut mia multe probleme, o parte dintre acestea fiind rezolvate duminică seară.   

Tags:
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului