IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple

IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
Foto: Unsplash.com

Sistemul iOS 15, de la Apple, este disponibil utilizatorilor. Lansarea oficială a fost făcută după o perioadă în care sistemul a funcționat în varianta beta. iOS 15 poate fi instalat pe orice dispozitiv iPhone, de la modelul 6S, informează PlayTech.

iOS 15 vine cu o serie de îmbunătățiri. În zona de audio și video, pentru FaceTime, cu audio spațial și cu modul Portret. Funcționalitatea „Partajate cu dvs.” ajută la o mai bună gestionare a articolelor, a pozelor și a altor tipuri de conținut partajate în conversațiile din mesaje, în diverse aplicații.

Nouățile iOS 15

Cei de Apple propun utilizatorilor și modurile de concentrare, care vor ajuta la evitarea distragererii atenției prin blocarea notificărilor. Notificările au fost reproiectate, iar noua funcționalitate de rezumat livrează o colecție de notificări pe care le puteți parcurge conform programului propriu, în iOS 15.

Vești bune vin și în ceea ce privește hărțile, pentru care a fost implementat un nou design, cu o nouă experiență urbană tridimensională și indicații de mers actualizate și precise.

Mai mult, funcționalitatea text live utilizează inteligență artificială pe smartphone, pentru a recunoaște textul din poze la nivel de sistem, precum și de pe web.

Tags:
Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare