Jocurile Netflix, disponibile pe Android. „Oferim o experiență diferită de tot ce există în prezent”

Jocurile Netflix, disponibile pe Android. „Oferim o experiență diferită de tot ce există în prezent”
Foto: netflix.com

Netflix a anunțat că, de săptămâna aceasta, abonații săi pot accesa jocurile companiei din cadrul aplicaţiei de Android.

Jocurile Netflix sunt disponibile pe sistemele Android

Netflix a anunțat în iulie că jocurile vor deveni o nouă categorie de conținut pentru abonații săi. Compania a testat diverse jocuri în unele țări și a cumpărat Night School Studio, un studio de jocuri.

De săptămâna aceasta, jocurile Netflix – „Stranger Things: 1984”, „Stranger Things 3: Jocul”, „Card Blast”, „Shooting Hoops” şi „Teeter Up” – sunt disponibile abonaților pe sistemele Android, notează BBC.

Cum pot fi accesate jocurile Netflix

Jocurile se găsesc într-o secțiune specială din aplicația Netflix. Odată ajunși acolo, utilizatorii sunt direcţionaţi către Play Store pentru descărcare.

Ulterior, jocurile pot fi accesate din aplicația companiei sau din ecranul principal, dar e nevoie de logare cu contul Netflix.

„Acesta e doar începutul unei lungi călătorii și suntem încântați vă oferim o experiență de joc diferită de tot ce există în prezent. Vor fi jocuri exclusive, fără reclame, fără plăți în aplicație, incluse în abonamentul Netflix”, au transmis reprezentanții companiei.

„Vrem să construim o bibliotecă de jocuri care să ofere câte ceva tuturor”, a susținut Mike Verdu, șeful departamentului de dezvoltare a jocurilor.

Netflix promite că jocurile vor fi disponibile și pe dispozitivele iOS.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană