Logitech lansează Washable Keyboard K310, tastatura lavabilă (FOTO)

Logitech a lansat Washable Keyboard K310, tastatura care poate fi curățată prin spălare, concepută pentru a oferi o experiență de tastare confortabilă, cu ajutorul unui layout familiar și a unui profil subțire.

Logitech Washable Keyboard K310 poate fi spălată de utilizator și poate fi scufundată (cu excepția cablului USB) la o adâncime de până la 28 cm. Micile găuri pentru scurgere de pe spatele tastaturii permit uscarea rapidă în timp ce tastele de bază, printate cu laser și vopsite prin tehnologia UV, asigură ca literele să nu se disipeze în timpul spălării. În plus, tastele pot rezista până la cinci milioane de tastări.

“Am experimentat cu toții acele momente de panică atunci când o cană de cafea sau de suc s-a revărsat peste tastatură. Indiferent de cât de grijuliu ești, accidente de acest fel se vor tot întâmpla, așa că Logitech a conceput Washable Keyboard K310 care funcționează ca nouă, după fiecare mic incident”, a declarat Sophie Le Guen, director al diviziei de mouși și tastaturi în cadrul Logitech.

Tastatura dispune de taste F și un number pad, este compatibilă cu Windows® XP, Windows Vista® și Windows® 7. Are 12 taste de interes cu care aplicațiile importante pot fi accesate printr-o singură apăsare. Printre tastele de comandă rapidă se numără cea pentru internet, mail, jocuri și volum. Tastatura nu necesită o instalare adițională, pentru a funcționa trebuie doar conectată.

Logitech Washable Keyboard K310 va fi disponibilă în Europa începând cu luna octombrie 2012 la un preț recomandat de 29,99 Euro.

Ultima oră